2777
2789
عنوان

بو گیر طبیعی کسی بلده

49 بازدید | 14 پست

باردارم و وارد آشپزخونه میشم حس میکنم بوی فاضلاب میاد مخصوصا از زیر سینک، زیر سینکمون تمیزه نمیدونم چرا بو میده، اسپری هم میزنم تا چند دقیقه خوبه بعد دوباره بو رو حس میکنم

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون زیر سینکت لولش حتما یه جای باز داره یا سوراخ شده ک بود میاد وگرنه بود نباید بده

نه آب نمیریزه منم خیلی ظرف اونجا نمیشورم بیشتر تو ماشین میزارم ولی باز بوی بدی میاد حس میکنم

نه آب نمیریزه منم خیلی ظرف اونجا نمیشورم بیشتر تو ماشین میزارم ولی باز بوی بدی میاد حس میکنم

سوراخ ریزه اب نمیاد

یک سال خونه مامانم همین مشکلو داشتیم در کابینتو باز میکردیم بو چاه میومد

اخر فهمیدیم ک سوراخ ریز بوده 

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
سوراخ ریزه اب نمیاد یک سال خونه مامانم همین مشکلو داشتیم در کابینتو باز میکردیم بو چاه میومد اخر ف ...

آخ یعنی لوله کشی زیر سینک عوض کنیم به نظرت؟ 

آخ یعنی لوله کشی زیر سینک عوض کنیم به نظرت؟ 

اره فک کنم

اون قسمتی ک ب پشت کابینت یا دیوار چسبیده هم یه چک بکن شاید اونجا یکم وله

اره فک کنم اون قسمتی ک ب پشت کابینت یا دیوار چسبیده هم یه چک بکن شاید اونجا یکم وله

باشه عزیزم دستت درد نکنه، خونه قبلیمون نوساز بود اونجا هم بو میومد من آخر فهمیدم از اون لوله ای که آب لباسشویی خارج میشه بو میاد چون لوله بزرگ بود اطرافش خالی بود چند تا پارچه چپوندم دورش دیگه بو نمیومد اینجا قدیم سازه شایدم لوله هاش مشکل داره به قول شما به همسرم میگم نگاه کنه، بازم ممنون

زير سينگ از اون شتري ها بايد نصب كني واسه ما هم بود يكي خريديم از اين ابزار فروش رفع شد

نمیدونم شتری چیه به ابزار فروشی بگیم شتری خودش میده؟ 

باشه عزیزم دستت درد نکنه، خونه قبلیمون نوساز بود اونجا هم بو میومد من آخر فهمیدم از اون لوله ای که آ ...

چاه کف اشپزخونه رو هم چک کن

چون اگه بو بیاد هر چی خوشبو کننده هم بزنی کم کم از بوی اسپری بدت میاد حامله ایی

چاه کف اشپزخونه رو هم چک کن چون اگه بو بیاد هر چی خوشبو کننده هم بزنی کم کم از بوی اسپری بدت میاد ح ...

نه از اونجا بو نمیاد عزیزم همون از زیر سینک بو میاد البته قبلا بو میومد تخلیه چاه آوردیم حموم و آشپزخونه و دستشویی فنر زد از چاه حموم یه برس در آورد   دیگه از اونجاها بو نمیاد

لوله ماشین لباسشویی چک کن منم اینجوری بو میومد بعددیدم پشت لباسشویی لوله یه کم بیرون بود بوفاضلاب می ...

باشه عزیزم ممنون حتما چک میکنیم