2777
2789
عنوان

درس

90 بازدید | 15 پست

حوصلم سر رفته درس خوندنم خستم کرده😫😫😫😫😫

کنکورمونم رو هواست

😐😐😐😐 یعنی کلا زندگی رو هواست😑😑😑😑

خستهههه امممم

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

خانمازندگیم توخطره توروخداکمکم کنیدشوهرم فهمیده تونی نی سایتم کمکم کنیدتایپکای خصوصیم پاک شه گزارش بزنیدلطفاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3580137/وسواس-فکری-دارم-فک-میکنم-شوهرم-گوشی-مخفی-داره?postId=

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایی رو آره مشخص کردن ولی بازم کنکور دقیق اعلام نکردن

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
واقعا راست میگی زندگی روهواست تجربی ای؟ چندسالته؟

تجربی سال آخریم

18سالمه

دلم سن تو رو میخواد

مگه شما چندسالته؟؟؟

۲۱

انقدر که از سن من دور نیستاااا😅 

خیلی حوصلم سر رفته

دلم میخواهد سریع تنش و استرسم بره به خدا حالم خیلی خراب شده