2777
2789
عنوان

لطفا یه کمک کنید

41 بازدید | 6 پست

سلام

میشه لطفا یه کمک کنید

من واقعا تو ی اینکه چه رشته رو انتخاب کنم موندم

عاشق پزشکی هستم از اول هم خیلی خیلی دوستش داشتم

ولی بهم میگن اگر بری تجربی باید او ۳ سال دبیرستان رو فقط فقط بخونی از تفریح بزنی فقط بخونی تا با یه معدل خیلی خوب تازه ببینی چی دانشگاه قبول میشی وضعیت کارهم که خوب نیست

بهم میگن برو هنرستان و فنی حرفه ای اسمش بده ولی هم کارش بهتره 

شما بگین

شما که درس میخونید، شما که درس خوندید کمک کنید 

ممنونم

منم موندممم یه عده میگن برو هنرتو دنبال کن یه عده میگن برو دانشگاه یه عده میگن آخرش با مدرکت چکار میکنیییی 😭

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد برو تحربی عزیزم !!!!! آدم سه سال از تفریحش میزنه اما به آرزوش میرسه بازار کار هم نبود میزاری ...

من ادمی نیستم که خرخونی کنم یا همش درس بخونم

ولی نمرات خوبی دارم توی راهنمایی زیست و فیزیک و شیمی

میشه کتاب علوم که معدلم ۲۰

من معتقدم نصف زندگی ادم برای درس میره 

استرس امتحان،دعوای معلمها،از تفریح گذشتن

کلی سهمیه و پول تو ی کشور ما دخیله و تجربی هم که کل ایران دارن براش می خونن

اگر معدلم خوب نشه نمیتونم راه برگشتی ندارم

اخه باید چیکار کرد واقعا؟ تجربی خیلی سخته؟باید خرخون یا شاگر ممتاز باشی بری؟

من ادمی نیستم که خرخونی کنم یا همش درس بخونم ولی نمرات خوبی دارم توی راهنمایی زیست و فیزیک و شیمی ...

ببین عاخه موضوع اینجاس که تو کار هنریو میتونی بدون تحصیلات آکادمیک هم انجام بدی ، اما بازم این مسئله فقط به خودت بستگی داره چیزی که خودت میخوایو انجام بده چون حتی اگه اشتباهم باشه اونی که فقط تاوان میده تویی و موقع سختیا خودتیو خودت پس خودتم تصمیم بگیر که بعدن غصه نخوری