2777
2789
عنوان

باردارم یا...؟

91 بازدید | 8 پست

بچه ها 9 روز به موعد پریودم مونده. پهلو راستم تیر میکشه و زیردلم درد میکنه از دیروز. یه خرده هم ترشح دارم.

تجربه دار بگن من چمه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست و سنگ کلیه نداری؟ بیشتر درداش به اینا میخوره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

منم دوروز پیش ۱۰..۱۱روز قبل پریم بود درد کلیه تخمدان اینا داشتم نم چرا ...میشه تخمک گذاری اونموقع باشه؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
منم دوروز پیش ۱۰..۱۱روز قبل پریم بود درد کلیه تخمدان اینا داشتم نم چرا ...میشه تخمک گذاری اونموقع با ...

شاید

منم دیروز فک کردم شاید تخمک گذاریمه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
کیست و سنگ کلیه نداری؟ بیشتر درداش به اینا میخوره 

نه خداروشکر

پهلوی راستم دقیق نیست. انگاری تخمدونه

کیسه اب گرم بزار دردت اروم شه بدتر شدی برو دکتر من بارداریم فقط سینه درد داشتم درد زیر شکم اینا نداشتم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍