2777
2789
عنوان

کمک نظر بدین

80 بازدید | 12 پست

سلام همسرم کار ساختمون نما انجام میده 

بعد الان تو این ده ماه ک عقدیم 

هشتاد میلیون پس انداز کردیم ِبا وام ازدواجمون

خانوما هر کی متن منو میخونه ب نظرتون خوبه 

بعد هنوز کار داره منتها منتظر اماده بشن برا شروع کنه 

میشه بهم نظرتون بگین 

خوبه بده چ جوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا شوهرتون چیکار میکنه  نما ساختمون کار میکنه  اما ی وقتایی کار کم میشه از شمام همیطو ...

اره نما کاره ساختمونه.کارای داخلی تزئینی با سنگم انجام میده.۲۰ ساله کارش همینه الانم چند نفر دارن واسش کار میکنن سرش همیشه شلوغه

اره نما کاره ساختمونه.کارای داخلی تزئینی با سنگم انجام میده.۲۰ ساله کارش همینه الانم چند نفر دارن وا ...

کدوم شهری ؟

شغل شوهر منم همینه 

بعد وقتی کار بهش پیشنهاد میشه تا مصالح فراهم کنه 

کارفرماشزمان میبره 

شما الان چن ساله شوهرتون تو این کاره ب نظرتون طبیعیه جای نگرانی نیس 

همسر من خیلی کارشو خوب انجام میده 

کدوم شهری ؟ شغل شوهر منم همینه  بعد وقتی کار بهش پیشنهاد میشه تا مصالح فراهم کنه  کارفر ...

ما یکی از شهرای استان گیلان هستیم شوهرم ۲۰ ساله تو این کاره الان کاملا شناخته شده بین بساز بفروشای شهر.حتی خیلیا منتظرش میمونن تا کارش جای دیگه تموم بشه.نه جای نگرانی نیست اگه کارش خوبه کم کم جا میفته روز به روز بهتر میشه.فقط چون شغل آزاد هستش به شوهرت بگو حتما فنی حرفه ای امتحان بده و خودشو بیمه کنه که حداقل بازنشستگی هم داشته باشه

[QUOTE=133119367]ما یکی از شهرای استان گیلان هستیم شوهرم ۲۰ ساله تو این کاره الان کاملا شناخته شده بین بساز بفروشای ش ...[/Q

پول خوبی بهشون میدن میدونید 

اما هی میگم این وار تمام بشه 

خذاکنه باز کار گیرش بیاد

هی نگرانم 

مثلا یکم بیکار میمونه تا مصالح فراهم بشه کلی نگران میشم 

شمام مث من بودین