2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست
شما چند سالتونه مطلبو لطف کن درست بخون من مشکل با ازدواج نکردن ندارم از دست خانوادم خسته شدم همی ...

اجازه نده باهات اینطوری رفتار کنن.به فکر یه شغل باش همیشه همیشه همیشه مرتب و خوشتیپ جلوشون ظاهر شو .منظم باش خلاصه بگم اتو نده دستشون.روی خودت کار کن معلومه خیلی حرف بقیه روت اثر داره.همیشه بگو گور بابای حرف مردم.مردم اگه کاربلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه نده باهات اینطوری رفتار کنن.به فکر یه شغل باش همیشه همیشه همیشه مرتب و خوشتیپ جلوشون ظاهر شو . ...

خب 

من دوست دارم هدفم و دنبال کنم برم سمتش

دوست ندارم دیگه برم دنبال کار 

چون یاد عشق سابقم میافتم😔

دیگه ارزوم مثل دختر ۲۴ ، ۲۵ ساله نیست 

که بگم برم سرکار دنبال شوهر باشم😔

خب  من دوست دارم هدفم و دنبال کنم برم سمتش دوست ندارم دیگه برم دنبال کار  چون یاد عشق س ...

ببین ادمای زیادی دیدم حس میکنم خیلی کمرو وخجالتی هستیو همینطور احساساتی.خیلی مراقب تصمیمات باش.عاشق دیدم که بعد بیست سال زد زیر همچی.در گوشی میگم مردا ارزششو ندارن.برو واسه ی خودت خوش باش .حتما کاری رو حرفه ای شروع کن و از درامد سرشارش لذت ببر حتما مستقل شدن رو تجربه کن.چند بار تنهایی سفر خوب برو.موهاتو رنگ کن.خلاصه بگم خوش باش وقتی این کارا رو کردی به همین طرز تفکراتت میخندی.گفتنیا رو گفتم .صلاح مملکت خویش خسروان دانند

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست  لاجرم هرکس که بالاتر نشست عاقبت استخوانش سخت تر خواهد شکست
22 مجزدم !ولی خانواده خداروشکر تحصیلکرده و بافرهنگی دارم :)

خوش بحالت

مال منم مثلا تحصیل کردن

و  وضع خوبی دارم 

همه حسرت زندگیم دارن 

ولی خودت دلم میخواد زندگیم تموم شه 

راحت شم

تونستی فراموشش کنی؟ حست چیه الان میتونی با کسی دیگه اشنا بشی

آدم ک زیاده از اون بهترش نیومده شایدم اومده ولی بچشم نیومده شرایط بهتر اومد اخلاق نپسندیدم، اخلاق بهتر اومد شرایط بهتر نداشت متاسفم واسش ک عرضه نگه داشتنم نداشت خودشم نمیتونه ازدواج کنه میدونم اونم گیره منه حسم بعصی وقتا دلتنگی بعصی وقتا تنفر بعصی وقتا بی حس حیف اونهمه احساسم ک ریختم بپاش از خدامه بهترش بیاد برم اما یکسال گذشته و تغییری نشده این اذیتم میکنه

خوش بحالت مال منم مثلا تحصیل کردن و  وضع خوبی دارم  همه حسرت زندگیم دارن  ولی خود ...

دقیقا درکت میکنم ظاهر زندگیمون فریب دهند‌س تحطیلات و زیبایی و پول و خانواده خوب و... دریغ از یه همدم خوب اما احساسی تصمیم نگیر اینکه بخاطر فرار از اون آقا خودتو بندازی تو شرایط بدتر نکن اگه به صلاحته برو سمتش واقعیتش اینه ک اگه اون آقاها مارو واقعا میخاستن با جنگ و دندون نگهمون میداشتن 

خب  من دوست دارم هدفم و دنبال کنم برم سمتش دوست ندارم دیگه برم دنبال کار  چون یاد عشق س ...

تا وقتی وابسته خانواده حرف اونا خواسته ناخواسته واست مهم خواهد بود چون تامین کننده تو هستند و میتونن بگن بکن نرو برو بیا

دقیقا درکت میکنم ظاهر زندگیمون فریب دهند‌س تحطیلات و زیبایی و پول و خانواده خوب و... دریغ از یه همدم ...

سرکاردمیری؟؟؟

یا تو خونه ای ؟؟

ولی اون واقعا منو دوست داشت

خانوادموبخاطر من حتی یکبار اونو ندیدن

چون یه عقد ناموفق داشت

خانوادم این مسیله حکم مرگ براشون داشت

منم اولا مخالف بودم شدید

ولی انقدر اصرار کرد که دیگه عاشقش 

شدم😔

سرکاردمیری؟؟؟ یا تو خونه ای ؟؟ ولی اون واقعا منو دوست داشت خانوادموبخاطر من حتی یکبار اونو ندیدن ...

من شاغلم همکارم بود اونم میگفت دوستم داره اما زور مادرش زیاد بود اومدن خواستگاری کلی اما و اگر و شرایط خاص گذاشت ک واس من و خانوادم واقعا افت داشت بعد هی رفت واس پسرش خواستگاری تا مثلا دختریکه خودش میپسنده بگیره اینم رفت رو هر کی به ایراد گذاشت مسخره کرد پیش همکارا میگفت هرهفته میبرتم خواستگاری از لجش همشون مسخره کرد آخرش گفت نمی‌پسندم یجور میگه گوش من برسه اما چ فایده عرصه نداشت اول منطقی باید انتخاب کنی ک بعدا عاشق شدی دردسر نشه ماهم از لحاظ مالی و خانوادگی تقریبا یکی بودیم مامانش خیلی پرادعا بود