2777
2789
عنوان

تفکر💛🧿

342 بازدید | 19 پست

برداشتتون از تصویر چیع ؟

من خودم میگم ی بچع باید مث پدر فکر کنع و احساستش مث ی مادر باشع 

نظر شما؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

فکری ب ذهنم نمیرسه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مادرها در تربیت احساساتی عمل میکنن و پدرها منطقی

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خستع نباشی😂

مچکرم 😎

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چقد چشماشون ترسناکه

دقیقا همینم من.احساساتم مثل مامانمه طرز تفکرم مثل بابام

ولی اینجوریم میشه برداشت کرد که مادر همه احساساتشو به پای بچش میریزه و اونو سیراب میکنه و پدر همه توان ذهنی که داره رو صرف اون میکنه

[QUOTE=133095158]تا حدودی درسته ولی بچه از جایی به بعد باید بزاری خودش انتخاب بکنه البته نه اینکه ولش بکنی هر کاری ...[/QUOTE

زور بالا سر بچه باشه اونو تبدیل به یه دروغ گو میکنه

زندگی یعنی ورزش

من احساس میکنم این عکس میخواد بگه مادرا اکثرا با احساساتشون با بچه ها برخورد میکنن ومعمولا در مقابل بچه هاشون منعطفن و راحتی اونارو در اولویت قرار میدن.

ولی پدرا معمولا بر اساس عقل وتفکراتشون ومنطق با بچه ها رفتار میکنن و ممکنه علت اینکه گاها بچه ها با مادرشون راحت تر از پدرشونن همین باشه...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍