2777
2789
عنوان

کیا درسشونو خوندن ولی الان خانه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 120 پست
خودمم همین حس دارم دلم میخواد وقتمو بذارم برای زندگیم بعدا بچه های ایندم اخه اگه سر کار برم همه ی ای ...

من چون مثل توام میگم نخون

منم از درس خوشم نمیاد

الان با یه بچه میرم دانشگاه خیلی سختمه

حالا به خاطر کرونا خداروشکر تعطیل شدیم ولی واقعا اذیت میشدم

دوست دارم زودتر تموم شه بشینم سر زندگیم

در حالیکه عاشق کارهای هنری هستم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیسانسم تا دوسال پیش هم شاغل بودم تو ی سازمان دولتی چون شرکتی بودم وحامله اومدم بیرون بعدش دیگه ینفر دیگه رو جایگزینم کردم،اوایل دوست داشتم خونه بودم با اینکه تو حونه هم شاغل بودم کلی اشپزی جدید دسر کیک الان ک بچم بزرگ شده خیلی دوست دارم بازم برم سرکار با همون موقعیت احتماعی قبلیم،نه هرکاری

دانشگاه بدون کنکور برو هم مدرک میگیری هم لازم نیست یه سال پشت کنکور بری

خب دلم میخواد یه رشته ای باشه ک اگه براش وقت میذارم حداقل بیخودی نباشه 

شما رشته های بدون کنکورو 

میدونید چیه ؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
درود؛  بزرگوار فکر نمیکنید تعمیم درستی نیست؟!  ادامه تحصیل فقط برای اشتغال نیست، بلکه ذه ...

عزیز من

تعمیم ندادم

با شرایط ایشون میگم که کار درستی نیست خوندنش

چقدر اون وقت رو میتونخ بزار هنرهای مختلف یاد بگیره و از این راه پیشرفت کنه

این تفکر خیلی غلطیه که دانشگاه رفتن شعور و شخصیت میاره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب دلم میخواد یه رشته ای باشه ک اگه براش وقت میذارم حداقل بیخودی نباشه  شما رشته های بدون کنکو ...

تو اینترنت سرچ کن دقیق نمیدونم 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
خب مگه خودتون تصمیم ب بچه داری نداشتید و حساب نکرده بودید ک احتمال داره از کارتون دور بشید ؟

چرا ولی میگفتم  نهایت دو ساله بشه  میزارم مهد  ولی شوهرم نمیزاره  و بچه دوست داره  الانم  باردارم فعلا باید بچه داری و مادری کنم ببینم آینده چی میشه  خلاصه زندگی  بدون بچه هم که نمیشه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
شما خودت دانشگاه رفتی که اینطوری از درس و دانشگاه حرف میزنی؟

بله

فعلا دانشگاه میرم

ولی چون روحیاتم مثل استارتره بهش میگم نره

منم اگه از لحاظ خانوادم توی تنگنا نبودم مطمئنا ادامه نمیدادم

عزیزم؛

واقعا اگه صرفا هدفت گرفتن مدرک تنهاس؛ خوب که هیچی!!!

اما اگه هدفت بالا بردن سطح اطلاعاته که ازون ها بتونی در بهتر شدن زندگیت و تربیت بچه هات استفاده کنی؛ می تونی هم بری دانشگاه و یا مطالعه آزاد داشته باشی.

در کل؛ این همه درس بخوانیم و ندانیم که چه! شهریار#  

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر                               آری شود ولیک به خون جگر شود!

من خانه دار نیستم پرستار هستم و کار میکنم میخواستم بهتون بگم درستون رو بخونید و حتما ادامه بدید وقتی وارد دانشگاه میشید خود به خود به سمت درس کشیده میشید منی که از درس خسته بودم تمام نمراتم در دانشگاه عالی بود اینکه میگن یه هنر یاد بگیرید یا با درس خوندن عمرتون هدر میره و...همش اشتباه هست شما درس بخونید در کنارش هم یه هنر یاد بگیرید اگر خودتون دوست داشتین اما درس رو رها نکنید و بخونید و برید دانشگاه و حتی برید رشته ای که بتونید برید سرکار دیگه هیچوقت نمیخواد به همسرتون یا پدر یا هر کس دیگه بگید یکم پول بده بهم خودتون پول دارید و تلاش میکنید شما فکر الان رو نکنید فکر بعد رو بکنید مطمعن باشید در اینده وقتی مادر شدید و یک نفر از بچتون پرسید مادرتون مثلا چه مدرکی داره مطمعنن برای بعدا دیپلم مدرک خوبی نیست اصلا و نشونه بی سوادی در نظر مردم هست.

موفق باشید

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
من درس میخونم سرکار میرم به زندگیمم میرسم بچه دارم بشم مدیریتش میکنم بازم سرکار میرم‌شخصیت و استقلال ...

کارتون چیه عزیزم..چون هم سن هم هستیم

انرژیمو ذخیره کردم برای مسائل مهم تر😉،اصلا حوصله بحث کردن تو فضای مجازی رو با کسی ندارم✋