2777
2789
عنوان

عینکم شکست😭😰😰😐😐😐😐

170 بازدید | 8 پست

با چسب قطره ای میشه چسبوند که فعلا هادوباره دستش در نیاد.

چند وقت پیش دوبار اشتباهی رفتم رو عینکم هر بار شوهرم رفت درستشون کرد.الان دوباره دستشو شکستم😁😑اصلا مراقب نیستم😑😑 از سرکاربیاد میکشتم😅😅😅

راه حل بدین😝😍

تو منی من تو ام 

یه عالمه شکستم خریدم 

یدونه خریده گفته این بشکنه میرم از این گرد گنده ها میخرم برات 🤣

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منی من تو ام  یه عالمه شکستم خریدم  یدونه خریده گفته این بشکنه میرم از این گرد گنده ه ...

😀😀😀😀🤣🤣🤣همش دستش میشکنه 

خودم با پا میرم روشون بهش میگم خودش شکست😑😑😑😁😁

😀😀😀😀🤣🤣🤣همش دستش میشکنه  خودم با پا میرم روشون بهش میگم خودش شکست😑😑😑😁😁

نه من میگم با پا با کله رفتم یبار یدونه خرید گفت جنسش خوبه نمیشکنه 🙄 حدود 350 گرفت پارسال بعد رو سرامیک بود رفتم روت از وسط شکست شیشه هم شکست قابل درست کردن نبود 

بعدش یه هاپو داذم گفتم اون شکسته 🤣🙁 یه نگاه کرد گفتی مایکی ؟؟؟ گفتم ارههه ولی بعدش گفتم خودم شکستم 

که رفت یدونه خرید 70 تومن یسال مونده خداروشکر چندبارب داشته میرفته زیر پا شانس اوردم

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍