2777
2789
عنوان

منو خانواده

103 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من 22 سالمه و مجردم متاسفانه من سبک زندگی پدر مادرم رو نمیپسندم هفته ای 3 4 روز میرن ی شهرستان دیگه که خونه داریم همش اونجا با فامیل رفت و امد منم هیچ تشابه اخلاقی رفتاری با افرادی که اونجا رفت و امد میکنن ندارم و خودمم این سبک زندگی که هفته ای 3 4 روز هی شلوغ پلوغی باشه رو نمیپسندم و به من نمیخوره اونا سنی ازشوت گذشته میخوان همش نبال همین جمع های چرت و پرت گوی فامیلی باشن من دوست دارم زیاد وقتم بره تو این جمع ها و از طرفیم میگن چون دختری نمیشه ما اینجا تنها بزاریمت و بریم من چیکار کنم که بتونم اون سبک زندگی خودمو جلو ببرم کسی چنین تجربه ای داشته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا خب همینارو بهشون بگو زوری نیست که! یا یکی بگو وقتی اونا نیستن بیاد پیشت تا راضی شدن بزارن بمونی😊🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

منم مثل تو بودم ولی الان که 34 سالمه ناراحتم که چرا خودمو از جمع دور کردم خیلی تنهام درسته پزشکم بهترین جای تهران ساکنم ولی دلم برای فامیل روستاییم تنگ میشه 

حلالم کنید و خدانگهدار   
ازدواج کن با کسی که عین خودت باشه ولی خب تا اونموقع باید تحمل کنی

مشکل اینه من نمیتونم زیاد تحمل کنم وقتی میرم تو چنین جمع ها اینقدر بی قرارم که این سبک جمع ها و زندگی به من نمیخوره که به کوچکترین چیز واکنش نشون میدم

مشکل اینه من نمیتونم زیاد تحمل کنم وقتی میرم تو چنین جمع ها اینقدر بی قرارم که این سبک جمع ها و زندگ ...

خب خودت کاری چیزی نداری خودتو مشغول اون کنی

حال من حال اسیرست که هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست نرفت...  
منم مثل تو بودم ولی الان که 34 سالمه ناراحتم که چرا خودمو از جمع دور کردم خیلی تنهام درسته پزشکم بهت ...

اصلا ناراحت نباش مطمئن باش هیچی توش نیست فقط حرفا و سبک زندگی های خاله زنکی و... ادم بچسبه به زندگی خودش حالا 2 3 ماهی ی سر کوچیک بزنه