مملکت مدیر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 669 عنوان بیبی چک من 😍😍😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 72 پست همین الآن یهوی زدم خدا شاهد حتا یادم رفته بود الهی قسمت همه بکنه 😍 خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤ 1399/01/30 | 12:46 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_proud_feminist عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 5864 مبارکه عزیزم فکر میکنم بارداریمون همزمانه تقریبا بیبی چک منم دو روز پیش مثبت شد 😍
بهار____ عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 1767 نه به هیچ عنوان جلوگیری نداشته باش هرسال که میگذره بدبختی و مشکلات زنان زیاد میشه ن جلوگیری ندارم میگیم نمیخوام اقدامم زیاد طول بکشه چون تو فامیل هم سن و سالای من زود حامله شدن بعضیاشونم ناخاسته فقط با یه قطره حامله شدن خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
ارديبهشتي٧١ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 2633 منم ميخوامم😔 🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
نیکی۷۰۷ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2891 ای نه این کارو نکنی هیچ خللی تو حکمت خدا نیست نگهش داروگرنه سخت پشیمون میشی اجی ها من دوس دارمششوهرم نمیخاد
نیکی۷۰۷ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 2891 واي نكن خدا قهرش ميگيره حيلي كار سنگينيه اشتباه نكن من دوس دارمشوهرم مخالفهخسته شدم.یه شب درمیون نزدیکی میکنه که بیفتهحالا قراره فردا بریم دکتر که بگه یه چیزی بده اینو بندازن
ارديبهشتي٧١ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 2633 من دوس دارم شوهرم مخالفه خسته شدم.یه شب درمیون نزدیکی میکنه که بیفته حالا قراره فردا بریم دکتر که ... واي نه 😔😔😔يه جور قانع ش كن گناهه نميدونم به خدا 🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
مملکت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 669 مگه بچه ات ١سالش نيست خيلي زود اقدام نكردي میترسیدم دوباره نازایی بشم مثل قبل اشکال نداره خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤
مملکت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 669 مبارکه عزیزم فکر میکنم بارداریمون همزمانه تقریبا بیبی چک منم دو روز پیش مثبت شد 😍 مبارک عزیزم 😍😍 خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤
مملکت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 669 وای چقد زیاد مشکل از خودت بود یا شوهرت اول از شوهرم بود بعد هر جا میرفتم گفتن سالمی بعد از قط دارو ۳ سال باردار شدم حتا واسه یزد هم رفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤
ارديبهشتي٧١ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 2633 میترسیدم دوباره نازایی بشم مثل قبل اشکال نداره مباركت باشه عزيزم تن خودت وخانواده سلامت لطفا برا منم دعا كن منم خيلي ميخواد يه بچه ديگه داشته باشم فعلا سه ماهه نا اميد شديم 🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
مملکت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 669 مباركت باشه عزيزم تن خودت وخانواده سلامت لطفا برا منم دعا كن منم خيلي ميخواد يه بچه ديگه داشته باشم ... ممنون عزیزم فداتشم انشاالله که شما هم میشه خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤
ارديبهشتي٧١ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 2633 ممنون عزیزم فداتشم انشاالله که شما هم میشه خدا نكنه خانومي قدمش. مباركتون باشه 🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
مملکت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 669 خدا نكنه خانومي قدمش. مباركتون باشه ممنون عشقم 😘😘😘❤ خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤