ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه هفته قبل موعدم 3 روز دل درد و کمردرد داشتم... دیروز هم یه کم داشتم که خوب شدم... امروز حس پریودی ندارم... امروز موعدم هست.... یه کم الان ورزش کردم دلم درد گرفت نشستم دردم خوب شد.... امید به بارداری داشته باشم؟
*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
آره سخته انتظار ....ولی همین فکر کردنا وانتظار کشیدنا وبه فکر بچه بودن باعث میشه دیر بچه داربشی به بیخیالی سپری کن .....منو چی میگی چهارسال بچه نخواستیم کلن بعد یه سال اقدام شد خارج رحم دوباره بخاطر عمل یه سال استراحت کردم شش ماه پیش عکس رنگی انداختم هنوز نشده : (((....دیگه ببین من چی دارم میکشم حرف فامیل هم بماند خخخخ
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مبارک باشه عزیزم 😘😘😘منم ۱۴روز پریودم عقب افتاده تستم نمیزنم چون مطمعنم باردار نیستم خدا کنم منم ز ...
یه تست بزن ،منم بعد چهارده روز که هیچ امیدی نداشتم تست زدم مثبت شد بیبی چک رو گذاشتم رفتم اصلا نمیخواستم منفی رو ببینم چون مطمئن بودم منفی میشه اخه هردو مشکل داشتیم
ولی یه لحظه برگشتم تا جمع کنم دیدم مثبته😍ناامید نباش