2777
2789
عنوان

بیبی چک من 😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 72 پست
باردار نمیشدی ؟؟ یا سریع باردار شدی 

قبل ۱۳ سال باردار نمیشدم الان پسر یک ساله ۴ ماه دارم

خدایا تو خیلی بزرگی ،به بزرگی خودت هوای هموطنامونو داشته باش .🙏❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه هفته قبل موعدم 3 روز دل درد و کمردرد داشتم... دیروز هم یه کم داشتم که خوب شدم... امروز حس پریودی ندارم... امروز موعدم هست.... یه کم الان ورزش کردم دلم درد گرفت نشستم دردم خوب شد.... امید به بارداری داشته باشم؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
من بعد دوسال باردار شدم باید صبوری کنی  امیدوارم زود باردار شی

من نمیخوام اونقدر طول بکشه خدا کنه این ماه حامله بشم

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
قبل ۱۳ سال باردار نمیشدم الان پسر یک ساله ۴ ماه دارم

منم بچه دوم ميخوام ٣ماهه بارداري قبلي راحت بعد دوماه شدم ميترسم اين يكي طول بكشه واسم دعاكنين طول بكشه شوهرم وخانواده اش كاريم ندارن مامانم ميكشتم☹️

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️
سلام عزیزم ممنون گلم ولا هیچی ندارم علایم واسه همین یادم نبود

هیچی علایم نداری عزیزم؟دقیق میشه بگی چجوری هستی؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
۱۰ ماه ولی مثل ۱۰ ساله برام

آره سخته انتظار ....ولی همین فکر کردنا وانتظار کشیدنا وبه فکر بچه بودن باعث میشه دیر بچه داربشی به بیخیالی سپری کن .....منو چی میگی  چهارسال بچه نخواستیم کلن بعد یه سال اقدام شد خارج رحم دوباره بخاطر عمل یه سال استراحت کردم شش ماه پیش عکس رنگی انداختم هنوز نشده : (((....دیگه ببین من چی دارم میکشم حرف فامیل هم بماند خخخخ

مبارکه🤩😍

من با بیبی چک همه ذوق میکنم

🤣😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آره سخته انتظار ....ولی همین فکر کردنا وانتظار کشیدنا وبه فکر بچه بودن باعث میشه دیر بچه داربشی به ب ...

اخییی عزیزم منم به خاطر حرف بقیه میگم نمیخوام زیاد طول بکشه 

خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
مبارک باشه عزیزم 😘😘😘منم ۱۴روز پریودم عقب افتاده تستم نمیزنم چون مطمعنم باردار نیستم خدا کنم منم ز ...

یه تست بزن ،منم بعد چهارده روز که هیچ امیدی نداشتم تست زدم مثبت شد بیبی چک رو گذاشتم رفتم اصلا نمیخواستم منفی رو ببینم چون مطمئن بودم منفی میشه اخه هردو مشکل داشتیم 

ولی یه لحظه برگشتم تا جمع کنم دیدم مثبته😍ناامید نباش 

منم حامله ام.ولی شوهرم اصرار پشت اصرار که سقط کنیم.دیشب یه دعوای شدیدم سر این موضوع کردیم.هر چی بهش میگم راضی نمیشه.وضعیت مالیش خوبه.این میشه سومی.البته ناخاسته شده.تازه کلی هم قرص خوردم.

میخاستم برم بومادران و زعفران بخورم

منم حامله ام.ولی شوهرم اصرار پشت اصرار که سقط کنیم.دیشب یه دعوای شدیدم سر این موضوع کردیم.هر چی بهش ...

واي نكن خدا قهرش ميگيره حيلي كار سنگينيه اشتباه نكن

🌹من به معجزه ها اعتقاد دارم 🌹خدايا خودت ميدوني چه چيزهايي در دل دارم خودت ختم به خيرشون كن❤️