2777
2789

دیروز همه ریخته بودن بیرون دشت و صحرا🥵🥴🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براهمه عادی شده آخه کی میتونه دوماه باترس قرنطینه بشه درسته ما خونه کسی نمیریم به همه هم گفتیم بعده زایمانم کسی نیاد ولی مثل اولانمیترسیم

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

ازیزم متأسفانه آمار مبتلایان به قدری بالا رفته که قابل مقایسه با تعطیلات عید نیست.

بعضی شهر ها حتی علاوه بر بیمارستانها، درمانگاه های محله ها رو هم تجهیز کردن.باید حتی بیشتر از قبل رعایت کنید🙏🏻❤️

من چند روز پیش مجبوری رفتم بیرون از ترس سوار تاکسی اینا نشدم پیاده رفتم ۲ ساعت پیاده روی کردم از همه با فاصله راه می رفتم همه رو به شکل کرونا میدیدم مثل بید می لرزیدم ولی با دیدن رفتار مردم فکر کردم ما عقب موندیم خبر نداریم انگار کرونا تموم شده ما نمی دونستیم 😐😐😐😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍