سلام من خیلی آشپزیم خووبه همه میگن الخصوص شوهرم اماچندوقتیه شوهرم همش از غذاهام ایراد میگیره فقطم مرغام همش میگه عین قبلا خوشمزه نیس دیشب مرغ درس کردم اول مرغو گذاشتم بانمک و فلفل و زردچوبه و هویج و فلفل دلمه زعفرون بپزه بعد که پخت سرخش کردم ولی شوهرم میگف اصلا خور نیس ولی ازنظر خودم خیلی خوشمزه بود چندمدل مرغ خوشمزه یادم بدین امشب تولد دخترمم هست ممنون
مامانم میزاره با پیاز و زردچوبه خوب ابپز بشه بعدش سرخش میکنه سرخ ک شد یکم از اب مرغ با ابلیمو و زعفرون میریزه روشون دوباره یکم با مرغ بپزه عااالییی میشه
این مدلم خوبه که مرغو بهش نمک و زردچوبه فلفل می زنین سرخشون می کنیم بعد پیاز داغ زیاد می کنم زردچوبه میزنیم یکم رب می زنیم میزاریم ۳ ساعت بپزه آخرشم میزاریم آبش بخار بشه کم باشه خوشمزه میشه
من مرغ با فلفل و زردچوبه و آبلیمو و نمک و یکم زنجبیل و روغن زیتون و پیاز مزه دار میکنم چهار ساعت. بعد مرغ سرخ میکنم. مرغ سرخ شد میزارم کنار . همون پیازا که برا مزه دار شدن بود سرخ میکنم . رب بهش اضافه میکنم. خوب ربم نارنجی شد مرغ میزارم توش و دوتا لیوان آب میریزم. هرکس مرغم خورده خیلی خوشش اومده
فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ببین مرغا تازگی ها بو میدن. مشکل مرغا. برا همین باید چند ساعت مزه دار شن با پیاز
فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم مرغ روبزار باآب دوتا قل که خوردآبش روخالی کن بعد آبش روخالی کن ومرغ رو خوب بشور حالا قابلمه ات رو که شستی مرغ ها رو توش بچین آب بریز با ادویجات وبزار بپزه بعد وقتی پخت سرخش کن وقتی سرخ شد آب زعفران درست کن بریز روی مرغت یه مقدار آب مرغ ت رو روش بریز بزار با شعله تند چند تا قل بخوره اگه شوهرت آبدار دوست داره یه مقدار آب که داره زیرش خاموش کن اگه عادت نداره که آب مرغ رو روبرنجش بریزه بزار آب مرغ به خورمرغت بره طعم جوجه کباب میگیره فقط مراقب باش مرغت ته نگیره یانسوزه ....این نوع مرغ با زرشک پلو عالی میشه
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین