2777
2789
عنوان

حنا

79 بازدید | 7 پست

سلام

حنا،موهای سفید رو سیاه میکنه؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرمز میکنه اون وسمه هست که سیاه میکنه 

دکلره رو هم مشکی میکنه؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

اگه حنا و وسمه رو باهم قاطی کنی بزنی و یا اول حنا بزنی دوساعت بعد وسمه بزنی سیاه میکنه موهای من هم سفید داره و از حنا استفاده میکنم..

البته وسمه رو در سال زیاد نمیتونی استفاده کنی..

من خودم حنا و بابونه و یا حنا و قهوه میزنم سفیدی ها یک رنگ خاصی میشه قرمز نمیشه قشنگه غیر سفید ها هم تغییر نمیکنه..همسرم خوشش میاد اطرافیانم هم برخی میگن قشنگه و برخی که خیلی رو مد رنگ مو هستن میگن قدیمیه..البته موی اصلی من مشکی مشکیه..

اگه حنا و وسمه رو باهم قاطی کنی بزنی و یا اول حنا بزنی دوساعت بعد وسمه بزنی سیاه میکنه موهای من هم س ...

مضرات وسمه چی

موهام قهوه ای تیر

مضرات وسمه چی موهام قهوه ای تیر

وسمه زیادش تو حدیث هست که مغز رو ضعیف میکنه البته زیادش یعنی ماهی یک بار و باز هم راهکارهای هم هست ولی من کلا رنگ حنا رو دوست دارم میگم پس وسمه کمتر استفاده کنم. میتونی یک قسمت مو رو رنگ کنی ببینی چطور میشه و بعد مابقی رو رنگ کن..