2777
2789
عنوان

مجردا بخونن...💗💗💗

516 بازدید | 43 پست

سلام دوستای گلم من میخواستم از تجربه زندگیم بگم شاید به دردتون بخوره؛سعی کنید هیچ وقت با یه پسر وارد رابطه جدی نشید چون واقعا اونی که ضربه میخوره دختره و خیلی سخته احساست حروم شه حتی اگه خیلی قربون صدقت رفت و گفت بی تو میمیرم و خودمو میکشم و از این حرفا،بین حرف تا عمل فاصله خیلی زیاده عزیزای من.پسرا کاملا با ما دخترا فرق دارن ما دخترا تو این جور رابطه ها خیلی حساب باز میکنیم

اما یه پسر به تنها چیزی که تو رابطه فکر نمیکنه ازدواجه اما خب ممکنه همه هم اینطور نباشن ولی کم پیش میاد کسی پای حرفش وایسه

اگه یه پسر واقعا بخوادت به هیچ وجه اجازه نمیده رابطه طولانی شه و سریع میاد خواستگاری.ببخشید طولانی شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کاملا موافقم دنیای مرد با زن فرق داره از حرف تا عمل خیلی فاصله هستش حرف مثل چک بی محله راحت میشه خرجش کرد ولی عمرا بشه نقدش کرد همیشه نقد و بچسبید و نسیه و رو ول کنید تو رابطه هم نقد یعنی کسی که درجا میاد خولستگاری

من پسرم یکیو میخام منتهی موقعیتش رو الان ندارم مجبورم رابطه رو طولانی کنم دلیل نمیشه 

بله ولی پای احساس یه دختر درمیونه منم نگفتم همه اینطورن شما هم سعی کن زودتر بری خواستگاریش من کشیدم میدونم چقد سخته

من خیلی دوست داشتم اون همسر آینده ام باشه اما وقتی گفتم واسم خواستگار میاد خیلی ریلکس جواب داد دوست ندارم شما هم اینو تجربه کنید سخته تورو خدا وابسته و دلخوش نشید ممکنه هیچ وقت به هم نرسید

حرفتون اصلا منطقی نیست....اونم تو شرایط امروز جامعه ک ازدواج کردن واقعا سخته

ب نظرم اگر باچشم باز انتخاب کنیم نباید نگران عواقب بعدش باشیم

و خب ادم با هر علافی هم ک رابطه جدی شروع نمیکنه باید خیلی بشناسیش و ازش مطمئن باشی

عمم و همسرش ۷سال باهم دوست بودن الانم۱۰ساله ازدواج کردنن خیلیم خوشبختن

فـارِغ زِ غـوغـاے جَـہـان
من پسرم و با حرفتون موافقم اما راجب طولانی شدن رابطه به شخصه هم برای شناخت بیشتر لازمش دارم و هم فرا ...

اگه واقعا تصمیمت رو گرفتی که اون زن آینده ات باشه دلیلی نداره رابطه زیاد طولانی شه چون به نفع هیچکدومتون نیست