2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم بوتاکس خوبه اما خب هزینه داره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من آرگان میزنم ولی اصلشو باید گیر بیاری

قوطی ک من خریدم اندازه انگشت اشاره اس ولی ۵۰ تومن خریدم😑 کم باید مصرف کنی ولی واقعن خوبه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من آرگان میزنم ولی اصلشو باید گیر بیاری قوطی ک من خریدم اندازه انگشت اشاره اس ولی ۵۰ تومن خریدم😑 ک ...

من آرگان بعد از حمام میزنم

به چیزی میخوام قبل از حمام بزنم مثلا یکی دو ساعت بمونه بعد بشورمش

من آرگان بعد از حمام میزنم به چیزی میخوام قبل از حمام بزنم مثلا یکی دو ساعت بمونه بعد بشورمش

ماسک مو بزن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

سلام 

مخلوط روغن نارگیل و زیتون البته باید کمی گرم باشه بزارین و پلاستیک ببندید تا حسابی داخل موهاتون بره 

اگر تخم کتانم داخل یه ظرف با آب بزارین یه جوش بزنه ژلش خیلی برای مو خوبه

سلام  مخلوط روغن نارگیل و زیتون البته باید کمی گرم باشه بزارین و پلاستیک ببندید تا حسابی داخل ...

خیلی ممنون. اتفاقا روغن نارگیل ‌و زیتون دارم نیاز نیست برم بخرم. 

ژل تخم کتان چه جوری درست کنم؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟