2777
2789
عنوان

کرونا

265 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها خوابم نبرد از وقتی کرونا اومده خیلی وقتا بیدار میمونم و فکر میکنم به کارام به گذشته به گناهام.فقط میگم خدایا بهم فرصت بده.خدایا حق خودتو برام حلال کن

قبل این انقدر درگیر زندگیم بودم مست و خرسند که از همه جا بی خبر که فقط میگشتم و میخوردم و میخوابیدم.اما الان میگم خدایا به دشمنم سلامتی بده بلکه خدا بخاطر دعای خیرم من رو هم قرین رحمت قرار داده

دیدید کرونا اومده یسری چیزا متوقف شده؟مثلا همین جنگ.......خیلی از کشور ها نسیت بهم اعلان جنگ کرده بودن.اما الان چه مودب نشستن دارن زندگیشونو میکنن.

نمیدونم.....شاید کرونا اونقدرم بد نشد.......ولی نرید بگید کرونا خوبه بریم باهاش دوست شیمااااا😂مراقبت کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان واسه کرونا درخواست دوستی می‌فرستم خخخخ

کرونا هم دستپخت خودشونه خدا می‌دونه خخخخ

از وقتی شاه عربستان مشروب خوری رو علنی مجاز کرد وووو انکار‌ غضب خدا بود که حتی خونه خدا واسه اولین بار تو تاریخ بسته شد

با افتخار😍جنوبی ام😎 خاله زنکی و موج منفی اکیدآ ممنوع😎

خسته شدیم دیگه ...تازه در آستانه چهل سالگی می خواستم استخدام بشم و دستم تو جیب خودم باشه چند ماه دیگه ...الان میگن معلوم نیست که با این اوضاع اصلا امسال بريم سر کار یا نه ...اینم شانس من

الان واسه کرونا درخواست دوستی می‌فرستم خخخخ کرونا هم دستپخت خودشونه خدا می‌دونه خخخخ از وقتی شاه ع ...

آفررررررررین......دقیقااااااا و خانه ی خدا اولین بار سیل بیاد و اولین بار جنگ خواهی کنه.....

هیچ خوبی واسه هیشکی نداشت همرو نابود کرد و کلی خانوادرو عزا دارو بی سرپرست.در عجبم که میگید خوب بوده

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
مرگش هم باز حکمت خداست.....همین مرگش شده تلنگر همه دنیا.....نه باس مغرور بود همینه....چیزی که من قبل ...

آره کرونا نمی‌شناسه این فقیره و اون ثروتمند 

با افتخار😍جنوبی ام😎 خاله زنکی و موج منفی اکیدآ ممنوع😎
هیچ خوبی واسه هیشکی نداشت همرو نابود کرد و کلی خانوادرو عزا دارو بی سرپرست.در عجبم که میگید خوب بوده

اگر بخوایم خیلی بدبین باشیم که دور ازجون فقط باید بمیریم.......از فرط غم بادو افسردگی......

یادت نره:

روزگاری پادشاه و وزیری بودند در این مدت وزیر همراه پادشاه بود و هر اتفاق خیر یا شری که برای پادشاه می افتاد وزیر خطاب به پادشاه می گفت حتما حکمت خداست تا اینکه روزی پادشاه دستش را با چاقو برید و وزیر
مثل همیشه گفت :حکمتی دارد پادشاه اینبا رعصبانی شد و با تندی با وزیر بر خورد کرد و وزیر را به زندان انداخت.
پادشاه فردای ان روز بدون وزیر به شکار رفت مشغول شکار بود عده ای مردان بومی او راگرفتند و خواستن پادشاه را برای خدایانشان قربانی کنند ولی قبل از قربانی متوجه شدن دست پادشاه زخمی است و آنان تنها قربانی سالم و بدون نقض می خواستن بخاطر همین پادشاه را آزاد کردند.
پادشاه به قصر بر گشت پیش وزیر در زندان رفت و قضیه را برای او تعریف کرد و گفت حکمت بریده شدن دستم را فهمیدم ولی حکمت زندان رفتن تو را نفهمیدم.
وزیر گفت اگر من زندان نرفته بودم حتما با تو به شکار می آمدم و من که سالم بودم به جای شما حتما قربانی می شدم