2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 47557 بازدید | 1328 پست
اگه اینقدر از طبیعی میترسی، چرا سزارین نمیکنی؟

فقط از دردش یکم میترسم سزارین بنظرم سخت تره خیلی بعد از زایمان باید جون داشته باشم به بچم برسم دیگ

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سز میگن کمر درد میاره خودم طبیعی دوست دارم چون بعدش دیگ دردی نیستش و شکمم نمیمونه

کی گفته بعدش دیگه دردی نیست خودمن به خاطر بخیه ها خیلی درد کشیدم هرشب خوابم نمیبرد همش شیاف میزم دستشویی که نمیتونستم برم همونجا چند بار گریه کردم از درد خیلی بد بود خیلی بدتر از قبل زایمان

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سز میگن کمر درد میاره خودم طبیعی دوست دارم چون بعدش دیگ دردی نیستش و شکمم نمیمونه

هر چی که درس داری همون برو

تو فکر درد نباش

این همه ادم طبیعی میارن پس میشه

من خودم سزارین دوس دارم برای بعدا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش من ناخواسته زایمان طبیعی داشتم . اولین زایمانم هم بود . بچه ام کامل نبود . 

انقدر یه دفعه ای شد که شوکه شدم . هفته ۲۳ زایمان زودرس داشتم . حدود ۳ ساعت طول کشید . نمیگم اذیت نشدم . بالاخره درد داشت . ولی بعدش انگار هیچ اتفاقی نیافتاده . فقط از نظر روحی داغون بودم .اون واسه شوکه شدن بود و تب لرز کردم . 

انشاا... که نی نیت سالم بیاد تو آغوشت و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم 😊😊😚😚

کی گفته بعدش دیگه دردی نیست خودمن به خاطر بخیه ها خیلی درد کشیدم هرشب خوابم نمیبرد همش شیاف میزم دست ...

نمیدونم والا

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
بله من بچه دومم زایمان در آب بود آب گرم آرومم میکرد خوب بود 

من بین طبیعی بی درد و زایمان تو آب موندم

یعنی تو آب بهتره؟!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.