2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 47551 بازدید | 1328 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردش کاملا قابل تحمله من هم سزارین داشتم هم طبیعی طبیعی خیلی بهتره میتونی اپیدورال کنی

عزیزم اپیدورال چیه؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد😊
سز میگن کمر درد میاره خودم طبیعی دوست دارم چون بعدش دیگ دردی نیستش و شکمم نمیمونه

عزیزم مننم انقدر از سز بی حسی و کمر درد اینا ترسوندن که حد نداشت که با گریه تو اتاق عمل رفتم از ترس امپول ولی الان کاملا رتضیم بعد ۵ سال هیچ مشکلی ندارم حتی روز دوم خودم بچمو میبردم میسشتم

کاربر قدیمی هستم
سز میگن کمر درد میاره خودم طبیعی دوست دارم چون بعدش دیگ دردی نیستش و شکمم نمیمونه

چرا جای بخیه ها درد داره تو دوهفته . رسیدگی بخیه ها رو میخاد که عفونت نکنه . من نمیتونستم بشینم . در اثر فشار ممکنه همورویید بگیری . که من گرفتم اونم به دردام اضافه شد . 

به تاپیک خاطرات زایمان مراجعه کن عزیزم همه خاطراتشون رو گفتن و توصیفش کردن

اووه کل نه ماه بارداریو اون خاطراتو چن دفعه خوندم،عالیه،هم پرازترسه هم شیرینه،اسی به این فک کن این همه زن زایمان طبیعی داشتن ونمردن من اینجوری خودمواروم میکردم😁😁خاطرات زایمان طبیعی منم خواستی بخون

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔