2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اقا ترسناکترین اتفاق همین چند شبدپیش برام اتفاق افتادم ما توالت فرنگی داریم و من هر وقت میرم دستشویی معمولا تبلتم رو با خودم میبرم. 

همون موقع هم تو یه پیج ترسناک بودم و داشتم یه داستان واقعی ترسناک رو میخوندم و تو جو داستانه بودم که یهو با گوشه ی چشمم دیدم در حمام(حمام و توالت با هم هستن) باز شد و یه دست با یه کله  پر مو بدون صورت اومد داخل یه لحظه میخواستم جیغ بکشم که صداش اومد گفت مامان جیشم میاد😃دیدم دخترمه. موهاش بلنده همش ریخته رو صورتش 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
شوشواینقدداره بلندخروپف میکنه تابیذارش میکنم که درست بخوابه بش برمیخوره که خواب بوذه ومیگه اصلاخروپف ...

افرین بچه ها از کارای شوهراتون بگید ادامه بدید بدنم لمس میشه 

خب مثل دود نبود

اوکی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کرم دارم اصلا از بچه گی همین بود

😃من میخوام برم دستشویی میخوای بیا با هم بریم

یا خوا عمرت دریژ بت  ئازام که نزیکه قلبم ایست کات فره هوش خوتو بیت

ممنون ئازیز گیان. دله کم اگر اترسی مچو ناو تاپیک ترسناک من له 5و 6 سالگیو ایان بینم بدس خوم نیه

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

بچه ها من یه کانال تو تلگرام پیدا کردم دو شبه نمیتونم بخوابم مطالبش واقعا وحشتناکه احساس میکردم هزارتا چشم از تو کانال نگام میکنن مطالبش درباره جن و ارواج و خیلی چیزای ترسناک دیگه بود که از سرتاسر جهان گردآوری شده بود لفت دادم

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی