برای بارداری میخوام اقدام کنم نمیدونم کدوم دکتر خوبه برم زیر نظرش
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دکتر خودم خانم فریده اخلاقی هست.همه جا هم ازشون تعریف میکنم چون واقعا عالی هستن
كدوم سمت ؟
دكتر شما بوده ؟ من چند تا دكتر رفتم واقعا حالو بودن منم دنبال دكتر خوبم واسه اقدام خيلي سوزش ميگيرم بايد اول بايد اون كنم تا بعد اقدام اما دكتر خوب بايد باشه