2777
2789
عنوان

بی قراری

83 بازدید | 4 پست

همه ی ما توی زندگی برای اینکه آفتاب ِ خوشبختی به دل و روح و زندگیمون بتابه تلاش می کنیم گاهی این تلاش با شتاب همراه میشه و همین عجله کردن باعث میشه که یه جاهایی توی زندگی اشتباه کنی و باعث بشه آفتابی که نتابه هیچ بیشتر هم وضعیت ابری و اوضاع تیره تر بشه

فکر می کنم همینجاهاست که میگن طرف زمین خورده

من آدم ِ زمین خورده کم ندیدم ولی به این مساله هم واقفم که تا درد و رنجی رو نکشی و تجربه ش نکنی نمیتونی راجع بهش حرف بزنی و قضاوتی بکنی درسته که میگن هر کسی زخمی ِ جنگ ِ خودشه و اگر توی اون جنگ حضور نداشتی اظهارنظر هم نکن، دیدن ِ آدم های زمین خورده حالم رو بد می کرد ولی فقط همین : حالم رو بد می کرد

هیچوقت جرات اینو نداشتم که به بطن ِ قضیه وارد بشم و ببینم چه اتفاقی برای یک آدم می افته که دیگه نمیتونه کمر راست کنه حتی این واقعیت مثل فیلما هم نیست توی فیلمها همه چیز طبق خواسته ی شخصی که داستان رو نوشته پیش میره ولی توی حقیقت های زندگی دیگه هیچ چیز دست خودت نیست که چی داره به روزت میاد هر چقدر هم برای کسی توضیح بدی جز ملامت چیزی نیست و دردی رو دوا نمی کنه به خاطر همینم هست که اکثر کسایی که وارد این مرحله از زندگی میشن سکوت پیشه میکنن و خودخوری تنها خوراک جسم و روحشون میشه

جایی می خوندم که نوشته بود: توى دنيا عده ى خيلى كمى شانس اينو دارن كه واقعا خوشبخت باشن، كه طعم و لذت خوشبخت بودن رو بچشن، مابقى، يعنى نزديك به همه ى آدمها، فقط ميتونن با ديدن خوشبختى هاى دسته ى اول، همه ى عمر اميدوار باشن، و فقط اميدوار باشن كه روزى به خوشبختى اونا برسن، اينجورى هم شانس اينو دارن كه بهانه اى براى تحمل روزگار نچسبشون پيدا كنن، هم با كمى بهتر كردن اوضاعشون، شور و اشتياقى دوباره بگيرن، يه دسته ى خيلى خيلى كوچيك و سومى هم هستن كه اينها يا به خاطر قدرت قوه ى عاقله شون، يا به خاطر شدت پريشونى روانشون، شور و اميد دسته ى دومم ندارن، آدمايى كه توى دنياشون همه چيز يا دوره و يا دير، دنيايى كه توش هيچ خوابى خستگى رو در نمیكنه و هيچ غذايى مثل قديم نمیچسبه، كارى به خدا و تقديرش ندارم، چون بعيد ميدونم هيچكدوم از خوشبختاى عالم قبلش درباره ى خوشبخت شدنشون با خدا حرفى زده باشن، ولى اگه گلايه اى باشه احتمالا مال اوناييه كه روزگارى هرچند كوتاه سهمى از دسته ى اول داشتن و يكهو بدون مقدمه به دسته ى سوم پرتاب شدن...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باور من اینکه از نظر مشکلات خدا  بین بنده هاش فرق نذاشته( چون اگه یه مادر میتونه انقدر بچه هاش رو دوست داشته باشه این محبت در مقایسه با محبت خدا یه ذره در برابر یه کوه )  خوشبختی یعنی راضی بودن از همین زندگی 

[QUOTE=133057861]باور من اینکه از نظر مشکلات خدا  بین بنده هاش فرق نذاشته( چون اگه یه مادر میتونه انقدر بچه هاش ...[/QUOT

من زندگیمو خودم تباه کردم ن خدا شکایتی هم ندارم ازش😊