2777
2789
عنوان

اسنپ چت 🤪

187 بازدید | 25 پست

چجوری بروز رسانیش کنم؟بعد عکسا تو گالری سیو نمیشہ چہ کنم ؟اگہ میدونین کمک کنید لطفا 

واس خواھرم میخوام☺🙏

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

سیو نمیشه باید اسکرین بگیری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سیو نمیشه باید اسکرین بگیری

ممنون عزیزم بعد بروزرسانیشو نمیدونی گلم؟

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه میشه من سیو میکنم گالری

چ جوری 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ممنون عزیزم بعد بروزرسانیشو نمیدونی گلم؟

فیلتر شکنتو روشن کن بعد بروزرسانی میشه

سه نقطه بالای عکس هست باید بزنی  export to gallery یا  export to camera roll

ممنون گلم بعد چرا بعضی افکتایی کہ بقیہ جاھا دیدمو ندارہ این ؟

میشه

مال من نمیشه 😢