بچه ها درست ۶۰ روزه از نامزدم دورم😭😭 بخاطر کرونا من اینجا و اونم توی خونه خودش قرنطینه شده ، کسی هست مثل من باشه ؟ پدرم نمیزاره برم پیشش میگه اون بیرون میره خطرناکه😭😭😭😭شما با دلتنگی چه میکنین
منم عقد کردم وازهمسرم دورم خیییلی کم میبینمش.هیچی داریم سرمیکنیم
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید ولی خوب ما هم شوهرهامون بیرون میرن.ولی وقتی میان خوب لباسهاش و تعویض میکنه و دست و صورتشم خوب با صابون میشوره.مگه بابات خودش پیش مامانت نیست.یعنی اصلا بیرون نمیره
خوش به حالت که میبینیش من اصلا ندیدمش ، خودمم میترسم البته ولی دیگه دلتنگی طاقتمو سر اورده😭
بخدا درکت میکنم ... اونم چه دیدنی شب رفتیم پیاده روی توجای خلوت وآزاد باماسک ودستکش وژل ولی بازم ازاینکه نبینمش خیلی بهتره
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
وایی نه بابا منطورم دیدن جور دیگست😂 دیگه قاطی کردیم هردومون...ولی اینم خوبه ، شما کجا زندگی میکنین ...
آها الان منظورتو فهمیدم😐نه ما که اصلا...کلا ربطی به کرونا هم نداره همینجوری بودیم 😐ما کرمانشاه زندگی میکنیم روزای اول خیلی بهترازالان بود ولی بازالانم نسبت به جمعیتش بدنیست.ایشالا دیگه کمتربشه واقعا یکم نفس بکشیم...مامیخوایم عروسی کنیم ولی چجوری ؟؟
چرا میگی اصلا؟؟؟😂😂 مگه شوهر رسمیت نیست ؟ ماهم عقدیم ، واقعا نمیدونم برم پیشش یا نه ، از طرفی میگم ...
آخه رسم ورسومای هر شهری فرق داره ازطرفی خودمونم الان دوست نداریم یعنی این تصمیمو گرفتیم ولی واقعا همو دوست داریم...اصلا سردنیستیم.آره نمیشه اینجوری ادامه داد چون حالاحالاهست من شاید برم سرخونه زندگیم بعدا سالگردازدواج بگیرم امیدوارم شمام زودتر همسرتوببینی وکلا خوشبخت باشی عزیزم