2777
2789
عنوان

دختر پسر

115 بازدید | 10 پست

اگه پسر بودی با خودت ازدواج میکردی؟دختری که می‌گرفتی چه ویژگی های داشت؟از دختر بودنت خوشحالی یا دوست داشتی پسر باشی؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ار ازدواج میکردم 

دختری که وفادار باشع تو زندگی ملاکش منفعت نباشع پول نباشع و خوشبختی بخواد بیشتر اینکه خودمون بسازیم باهم و مسیرو طی کنیم 

دختری که خودش تشخیص بده خوب و بد ازهم و دم دستی نباشع 

در کل دختر بودنمو دوست دارم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو فاز اینا نیستم ولی اگ پسر بودم تیپ خفن هیکل گنده باشگاهی موخامه ای تاتو ی کوچولو زیر ارنج بایه ۲۰۶ میرفتم با رفیقام شمال یاتفریح 

ان شالاپسرم ک بزرگ شدبسلامتی همه این راهارو براش محیامیکنم 😹

تو فاز اینا نیستم ولی اگ پسر بودم تیپ خفن هیکل گنده باشگاهی موخامه ای تاتو ی کوچولو زیر ارنج بایه ۲۰ ...

😂😂😂

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
تمام این ویژگیا رو‌من دارم اما بازم از خودم راضی نیسم

چرا من راضیم از خودم از ساده پسندیم از اینکه تونستم اونی ک میخوام باشم

اما خب فکر میکردم تو دنیا نمیتونم از کسی اینایی ک دارمو دریافت کنم نمیدونم چطور بگم 

حس میکردم کسی نمیتونه منو دنیامو بپذیره

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نمیدونمممم نه اگه پسررررر بودم پولدار میشدمممم بعدددد با یه دختررررر خیلی خوشگللللل ازدواج میکردم البته اگه پسر خوشگلی میشدممم ها از این قد بلندا ته ریش دارا چهار شونه ها ک بوی عطر تلخشون همه جا میپیشه و سویچ یه ماشین خفنم دستشع که با کیف پول چرم و کفش چرمش  ست شده و استین پیرهن چهارخونشو تا ارنجش تا زده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز