2777
2789
عنوان

لگد جنین

557 بازدید | 36 پست

سلام 

ببخشید خانوما یه سوال... جنین شماهم تو دوران بارداری تون این همه لگد میزد؟؟ من الان 25 هفته هستم همین که میخوام بخوابم شروع میکنه خیلی محکم هم میزنه شکمم تکون میخوره خودمم لاغرم خیلی احساس میکنم.. حالا نمیدونم لگده مشته سکسکه اس... اخه این همه مگه میشه؟؟ به نظرتون مشکلی داره بچه ام؟؟ امشب دیگه نزاشته بخوابم اومدم تایپینگ زدم.. از تجربیاتون بگین من بارداری اولمه

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم زیادوول میخوره بنظرم طبیعیه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

عزیزم وقتی تحرک‌داری بچه حس‌میکنه کسی داره تکونش میده ومبخابه وقتی دراز میشی لگد میزنه اون لگده سکسه‌نیس

سکسه عین ضربان قلبه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
عزیزم وقتی تحرک‌داری بچه حس‌میکنه کسی داره تکونش میده ومبخابه وقتی دراز میشی لگد میزنه اون لگده سکسه ...

اره لگده که اینقدر شکمم تکون میده... اخه بچه 25 هفته ای این همه زور داره مگه؟ 

اره لگده که اینقدر شکمم تکون میده... اخه بچه 25 هفته ای این همه زور داره مگه؟ 

بچه ها تکوناشون فرق داره من توکل بارداریم دوبار اونجوری شدم ک‌محکم تکون خورده

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
ای جااان،از چند وقتیش متوجه حرکتش شدین؟

از 17 هفتگی اما اون موقع روزی یکی دوبار میفهمیدم اما الان خیلی زیاد شده و شدید خخخخخ... هنوز کوچولوهم هست نمیشه گفت جاش تنگه

پسره؟  پسره منم همینطور بود ماه‌های آخر دنده هام درد میگرفتن ولی خیلی شیرین بود😍😍😍

اره پسره... مال شماهم 25 هفته این همه لگد میزد؟