2777
2789
عنوان

طبق معمول😂

185 بازدید | 42 پست

بیاید واستون حمد بخونم اسمتونو بگید برا هرکدوم 3 تا بفرستم انشالله که حاجت روا بشین برا منم دعا کنید 😊😊😊❤️

التماس دعا دارم انشالله همتون به هرچی میخواید برسید🌹

معصومه ممنونم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتنا ممنونم ایشالا به تمام آرزوهات برسی منم دعات میکنم🧡🧡

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔
منم بخون حاجت روا بشی عزیزم 

منم برات حمد خوندم😁

نمیدونم چرا دلم خواست بخونم

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡