2777
2789
عنوان

چادری ها بیاین

528 بازدید | 53 پست

خوشبحالتون واقعا 

ثابت قدم موندید 

من چرا نمیتونم تا حالا چند بار تصمیم گرفتم بعد منصرف شدم. 

از حس و حالاتون بگین چادر میپوشین راضی هستین چی شد چادری شدین از چند سالگی

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

از ١٠ ساالگي تصميم گرفتم چادر سر كنم (خانوادم كلا مذهبي نيستن و مادرم و خواهرم هم چادري نيستن)

همينجوري يهو به دلم نشست و چادري شدم ولي خيلي جاها هم سرم نميكنم وقتي با همسرم باشم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چادری شدن منکه اصلا فاز معنوی نداشت همینجوری یهویی چادری شدم و موندم😂ولی الان واقعا راضیم چون هرجا برم تنهاهم باشم مردا مزاحمت خاصی ایجاد نمیکنن به صرفه ترم هست و مجبور نیستی رنگ به رنگ مانتوهای گرون بخری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پنجم ابتدایی 

چون چاق بودم نمیخواستم اندامم معلوم بشه 

از مدرسه

رفتم خونه  به مامانم گفتم چادر میخوام اونم برام دوخت😊

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چادری شدن منکه اصلا فاز معنوی نداشت همینجوری یهویی چادری شدم و موندم😂ولی الان واقعا راضیم چون هرجا ...

اما من هر جا میرم اقایون ی جوری نگاه میکنن خیلی بدم میاد 

حسو حالم عالیه فقط با اطرافیان مشکل دارم که فکر میکنن جذام دارم

اوایلش بامنم همینطور رفتار میکردن. کلی تیکه و کنایه مینداختن و مسخره میکردن. حتی نمازمو. ولی بعد از چند سال عادی شد 

حسو حالم عالیه فقط با اطرافیان مشکل دارم که فکر میکنن جذام دارم

اه منم همینطور اطرفیان رو من ک خیلی تاثیر گذارن 

اما من هر جا میرم اقایون ی جوری نگاه میکنن خیلی بدم میاد 

چادری هستی؟نگاه که هست اونو نمیشه کاریش کرد ولی مزاحمت ایجاد نمیکنن یعنی مثلا تو خیابون زیاد دنبال آدم نمیفتن

من از وقتی کوچیک بودم یعنی دبستانی سر میکردم دو سال اول دبیرستان سر نکردم و بعدا خودم با اختیار شدم محجبه و چادر را انتخاب کردم. عالیه خیلی بخصوص با مدلها و حجابهایی که جدید مد شده واقعا راضی هستم