میدونم ولی عوضش هم بازی میشن اشتباهمنو نکن گذاشتم الان که دخترم هفت سالشه بچه گیرم بیاد تو که داری سختی میکشی بزار دوتاش باهم بزرگ شن یه دفه ،منم دومی رو همش اوایلش میگفتم نمیخوام شوهرم دعوام میکرد هرچی خواست خدا باشه همونه .فقط توکل کن به خدا
برای چی خودتو نگران میکنی حالا که به خواست خداشده اصلا ب فکر سقط نیوفت منم با وجود ای یو دی بچه دومم رو خداخواسته حامله شدم پسر اولم تازه هفت ماه داشت الان پسر دومم ب دنیا اومده و شش ماهشه الحمدالله انقدر خدا کمکم کرد توجهمون ب اولی بیشتر شد ک کمتر نشده انقدر وابسته همن اصلاااا ب فکر سقط نیوفت برو دورکعت نماز بخون وازخدا بارداری خوب و فرزند سالم و صالح بخواه وشکرش کن و شاد باش یک کوچولوی دیگه داره ب جمعتون اضافه میشه
سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین
من دخترم ۳ماهش بود باردار شدم ۱سالش بود رفتم زایشگاه به سختیهاش فکر نکن به قشنگیاش فکر کن که باهم بز ...
خوشبحالت کاش منم زودتر میاوردم به نظرم اونی که قصد داره دوتا بچه بیاره بهتره شیره به شیره بیاره نه اینکه هفت هشت سال فاصله بندازه من انقد دخترم احساس تنهایی میکنه مخصوصا الان که توخونه زندانی شدیم همه