2777
2789
عنوان

یعنی باردارم😕

291 بازدید | 20 پست

دل درد دارم وقتی میرم دستشویی نمیتونم بشینم زیر دلم درد میکنه وخیلی خیلی ببخشید نمیتونم دستشویی شماره ۲ بکنم روی کمرمم اصلا نمیتونم بشینم ناحیه گودی کمرم انگار میخواد بترکه هر دفه ای هم یه درد تیز زیر دلم دارم این ماهم تو اقدام بودم دو روز دیگم موعدمه اینا علائم بارداریه یا پریودی 

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی بزار

بی بی چک نشون میده ؟دو روز میگه مونده به پریودشون؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
منم همین عالیم رو دارم به اضافه لکه بینی ، بی اشتهایی‌ ، تهوع و خستگی 

تهوع رو دارم معدمم خیلی ترش میکنه ولی لکه بینی رو نه سینه هامم درد میکنه😕😕

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
هم پریودی. هم بارداری. جفتش این علائمو دارن آخه.

اره خوب منم یکی ازوناییم ک قبل پریودیم همه این علائمو دارم اما دل درده بد جوره مثه پیریودی نیس

من تهوع دارم.گر میگیره تنم.زیر شکمم درد مبکنه.سینا هام دارم میترکن

1هفته از موعدام گزاشته بیبم منفیه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

من سر معدم‌ میسوزه ، دیروز موعدم‌ بوده، بی بی منفی شد ،،، ولی لکه بینی میگن علایمش‌ هست ، منکه انگار تو معدن بودم انقد‌خسته ام ،،،، یک هفته پیش کمرم داشت میشکست از درد ، گودی‌ کمر دارم تا دلت بخواد 

🧿

احتمال۹۹ورصذ

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
احتمال۹۹ورصذ

ایشالا که باشه چون دارم دیوونه میشم دلم نی نی میخواد