2777
2789
عنوان

عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 29 پست
مگه تحفس شوهر بخاطر اون غصه میخوری من جای تو بودم خوشالی میکردم ک یه نفر نیس بهم گیر بدا و همش اعصاب ...

آره واسه مجردا تحفه حساب میشه نه به خدا نمیزنم چون کسي ك اذیتم کنه اسمشم نمیارم چ برسه بیام براش تاپیك بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واسه مجردا تحفه حساب میشه نه به خدا نمیزنم چون کسي ك اذیتم کنه اسمشم نمیارم چ برسه بیام براش تاپ ...

منم نامزد نکرده بودم خیلی تو فکرش بودم ولی بنظرم الان خیلیییی بهتره وضعت چون آدما وقتی ازدواج میکنن چون دوتا آدم متفاوتن و اختلاف نظر دارن خیلی با هم بحثشون میشه و اذیت میشی تو ک آخر قراره خودتو اذیت کنی هر چی دورتر بهتر از من میشنوی ازین فرصتای خوش بودنت استفاده کن تا یه روزی پشیمون نشدی 

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   
منم نامزد نکرده بودم خیلی تو فکرش بودم ولی بنظرم الان خیلیییی بهتره وضعت چون آدما وقتی ازدواج میکنن ...

والا خوش نمیگذره همش خونه ام چون آدم آرومیم هستم کلا حرف مرفم نمیزنم با دوستامو اینام قطع رابطم اعتماد بنفسم پایین همیشه هم فکرم مشغول و نگرانم فقط راهش ازدواجه به خدا

برو لذت مجردیتو ببر چیه شوهر  من که خودمو پیر کردم از دست شوهر لعنتی ارامشو ازم گرفته و تنهاتر هم شدم

ایشالله یه شوهر خوب گیرت بیاد و تنهاییاتو پر کنه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم حالاکه سنی نداری .اززندگیت لذت ببروقت واسه ازدواج زیاده .کدوم شهری؟

اردبیل. من خودم آدم بشدت منطقی ام خودمم واسه همه مشورت میدم ک زوده واقعا اینجور فک میکنما ۲۱ واقعا زوده ولی واقعا وقتی ب سرم میزنه دیوونه میشم نمیتونم قانع کنم خودمو واقعا بشدت دلم میخاد. کلا دخترای تو این سن همشون تو این فازن

والا خوش نمیگذره همش خونه ام چون آدم آرومیم هستم کلا حرف مرفم نمیزنم با دوستامو اینام قطع رابطم اعتم ...

نیس منم همیجور بودم فک میکردم ازدواج کنم دنیارو بهم میدن ازدواج فقط گشت و گذار نیس ک ایجور فک میکنی تمون ک یکی نیس همش دعوات کنه خیییییلی بهتره منم حرفای تو رو میشنوم یادم ب دوران جاهلیت خودم میوفته 

نیس منم همیجور بودم فک میکردم ازدواج کنم دنیارو بهم میدن ازدواج فقط گشت و گذار نیس ک ایجور فک میکنی ...

دلم میخاد بیاد اذیتم کنه بزنم تو گوشش مردکو‌ واقعا دست خود آدم نیس تا تجربه نکنه آدم نمیشه

دلم میخاد بیاد اذیتم کنه بزنم تو گوشش مردکو‌ واقعا دست خود آدم نیس تا تجربه نکنه آدم نمیشه

ولی وقتی ینفر از تجربش بهت میگه عزیزم قبول کن اگه ینفر بود ک اینارو بهم میگف هیچوقت اونقدر غصه نمیخوردم هر وقت خواستگار خوب اومد ازدواج کن ولی وقتی هنوز موقعیتش جور نشده لازم نیس خودتو اذیت کنی