2777
2789
عنوان

این چه زندگی ایه😔

193 بازدید | 13 پست

خسته شدم 

خیلی تنهام

خیلی.. با هیچکس نمیتونم حرف بزنم. هیچ همدمی ندارم. خیلی تنهام. دلم میخواد بمیرم. دلم میخواد وابستگی هام کم شه و جسارت کشتن خودمو داشته باشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای جسارت مردن جسارت زندگی کردن داشته باش

به زندگی ای دوس داری فکر کن.به روزی ک اون زندگی میرسه...

منم زندگی فعلیم راضی نیستم فقط فکر کردن به این ک آرزوهام براورده شه یکم ارومم میکنه

کسیو قضاوت نکن فقط برای این که گناهاش با گناهای تو فرق داره

معلوم نیس زندگیه یا مسخره بازی۰

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
چرا شوهرت انقد ازت سرد شده؟!حتما ی چیزی پیش اومده ک بی میله نسبت بهت

فقط حق طبیعیم رو ازش میخوام. 

اینکه مامانش دائما خونه ما نباشه اینکه بی خبر نیاد

همین بخدا. 

من با بی پولی میسازم با کم میسازم با زیاد میسازم.. 

کل دعوامون سر مادرشه. 8 ماهه ازدواج کردیم قد 8 سال پیر شدم

فقط حق طبیعیم رو ازش میخوام.  اینکه مامانش دائما خونه ما نباشه اینکه بی خبر نیاد همین بخدا.&n ...

میفهمم..عزیزم تو هرچی ازش میخای باید باسیاست بهش بگی ک ب حرفت گوش کنه..کتاب خیلی بخون خیلی تا خودتو اصلاح کنی اون موقع ببین چطور دوباره باهم خوب میشید و چطور ب حرفت گوش میکنه

میفهمم..عزیزم تو هرچی ازش میخای باید باسیاست بهش بگی ک ب حرفت گوش کنه..کتاب خیلی بخون خیلی تا خودتو ...

من واقعا خسته شدم. 

از این درک نشدن و تنهایی خسته شدم. 

حس میکنم همه جا اضافی هستم

من واقعا خسته شدم.  از این درک نشدن و تنهایی خسته شدم.  حس میکنم همه جا اضافی هستم

عزیزم ناراحت نباش توتنها نیستی هیچکس نباشه خداروک داری..خودتوناراحت نکن میدونم سخته ولی بایکم درایت میتونی همه چیزو درست کنی و دوباره زندگیتو شیرین کنی..غصه نخور گلم❤

عزیزم ب نظر من الان دوتا نکته هست ک باید بهش توجه کنی 

اول ازهمه اینکه میگی "شوهرم دوسم نداره" معیار دوس داشتن از نطرت چیه و اینکه اصلا عایا دوس داشتن یا نداشتن یک نفر اینقد مهمه ک بخای خودتو بکشی؟؟؟ارزش شما بیشتر از دوس داشته شدن توسط یک نفره

نکته دوم اینکه شما حق طبیعیتو میخای ولی عایا درست مطرحش میکنی؟؟؟؟ عایا شرایط همسرت و محدودیت هاش رو هم برای این کار در نظر میگیری؟ ۸ماه خیلی فرصت کمیه ک ب اینجا برسید و این نشونه بی سیاست بودن شما و همسرتون و عدم درک متقابل و عدم درست مطرح کردن خواسته هاتونه 

ب نظرم دقیق تر ب مشکلت و راه حل هاش و شرایط همسرت فکر کن مطمئنا ب جایی بهتر از کشتن خودت میرسی

من خودم با شوهرم مشکل دارم و خونه بابامم 

کاش زودتر با این قبیل تاپیکا اشنا شده بودم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2007&slug=سیاستهای-موثر-در-مورد-شوشوها&postId=124629149

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه