2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا مهمه

127 بازدید | 27 پست

سلام من امروز حواسم نبود دراز کشیده بودم رو شونه راست میخواستم برگردم رو شونه چپ یهو حواسم نبود روی شکمم چرخیدم مامانم گفت چیکار میکنی حامله ای ها تازه به خودم اومدم سریع پاشدم نشستم حالا الان یکم دلم درد میکنه بالای نافم 

میترسم بچم چیزیش نشده که مثل میگن بند ناف میپیچه دور گردنش و اینا از اون زمان استرس دارم همش نگرانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که بچه کوچیکه

ماههای بالا میگن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
ی سوال دیگم اینه که میگن سونو زیادش خوب نیست بخوام برم بهداشت صدای قلبشو بشنومم بده ضرر داره برای بچ ...

مگه تکو ناشو حس نمیکنی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بارداری اولمه هنوز تکون نمیخوره اصلا فقط گاهی احساس نبض دارم 

همون نبض گاهی اوقات

نشون میده حالش خوبه

اصلا نگران نباش

بالای ۳۰ هفته میگن مراقب باش

تو اینهفته هاکسی واسه چرخیدن از پهلو ب پهلو پا نمیشه بشینه 

بارداری اولمه هنوز تکون نمیخوره اصلا فقط گاهی احساس نبض دارم 

سونو انومالی دادی ؟؟منم تا هجده هفتگی تکوناشو حس نمیکردم حتی بعضیا‌تا۲۵هفته هم نمیفهمن زیاد 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
همون نبض گاهی اوقات نشون میده حالش خوبه اصلا نگران نباش بالای ۳۰ هفته میگن مراقب باش تو اینهفته ...

درسته از دکترم پرسیدم گفت نمیخواد بشینی آخه امروز من رو شکمم چرخیدم منظورم اینه که شکمم اومد زیرم مثل وقتی که روی شکم میخوابی