2777
2789
عنوان

اگر نامزدت

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد ک زنگش زدم سریع گفت صدات چرا اینجوریه... چیشده؟ گریه کردی؟ خواب بودی؟ گفتم سرم درده. گفت &n ...

ببین خانومی شما الان یکم داری تحت تاثیر احساساتت حرف میزنی ب نظرم بهتره منطقی و البته باشگردای زنونه ازش بخوای ک حرف بزنه و دلیل قانع کننده ای یرا بی توجهیش بیاره چون ممکنه این وضعیت تو زندگی مشترک یکم آزاردهنده تر بشه

فـارِغ زِ غـوغـاے جَـہـان
ببین خانومی شما الان یکم داری تحت تاثیر احساساتت حرف میزنی ب نظرم بهتره منطقی و البته باشگردای زنونه ...

اخه دلیل قانع کننده داشت تو تماس بهم میگفت...هیچ دلیلی نداره فقط تفریحش از من مهمتره😞

ببین خانومی شما الان یکم داری تحت تاثیر احساساتت حرف میزنی ب نظرم بهتره منطقی و البته باشگردای زنونه ...

قبلا باهاش حرف زدم میگه اگه نرم بیرون حالم بد میشه دلم میگیره...

خب که چی ؟

خب ده دقیقه دیرتر بره

چی میشه مگه؟

نمیدونم دیگه چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

شاید بهتره یه مدت طولانی ازش جداشم

خب این کار درستی نیس. شاید کار داره اون لحظه واقعا. در اولین فرصت حتما جواب میده. زندگی باید عاقلانه ...

وقتی کار داره آنلاین نمیشه عزیزم وقت بیکاریش میاد نت 

تازه من حساس تر از این بودم باز دارم رو خودم کار میکنم 🙏🙏🙏

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
وقتی کار داره آنلاین نمیشه عزیزم وقت بیکاریش میاد نت  تازه من حساس تر از این بودم باز دارم رو ...

خیلی خوبه آفرین. منم حساس بودم هرچی انگار دارم بزرگتر میشم از حساسیتام کمتر میشه البته خیلیم کار میکنم رو خودمو مقاله میخونما. ولی به جز حسودی همه رو حل کردم تقرییا 😂

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
قبلا باهاش حرف زدم میگه اگه نرم بیرون حالم بد میشه دلم میگیره... خب که چی ؟ خب ده دقیقه دیرتر بره ...

ن فاصله نه تنها چیزی رو حل نمیکنه

بلکه باعث اتفاقات بدتری هم میشه

ب نظرم اول از در محبت وارد شو عزیزم سعی کن یکم صبوری کنی و بیشتر بهش توجه کنی....بیشتر باهاش وقت بگذرونی

اگر ج نداد اونوقت ب فکر راه حلای منطقی تر باش💙

اخه دلیل قانع کننده داشت تو تماس بهم میگفت...هیچ دلیلی نداره فقط تفریحش از من مهمتره😞

انشاالله ک چنین چیزی نیست

ولی اگ چنین چیزی بود باید تمام تمرکزتو بذاری تا اولویت زندگیش بشی🙂