2777
2789
عنوان

اگر نامزدت

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 72 پست
ن ب اون صورت...فقط یه تایمی داره در روز ۳ ساعت الی ۴ ساعت اون تایم باید تنها باشه هر دفعه هم یه جور ...

خب پس مشکل حادی ب نظر نمیاد

این ک هر ادمی یه تایمی رو لازم داره ک باخودش خلوت کنه و ب ی شکلی ریکاوری کنه خیلی طبیعیه

ولی اینک علت بی توجهیشون چی میتونه باشه خب خیلی مهمه

فـارِغ زِ غـوغـاے جَـہـان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نامزدیمو به هم میزدم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

ببين يه كارايي شايد كوچيك باشن

ولي نشون دهنده خيلي چيزان

من تو نامزدي اين اتفاق ميوفتاد ي فكر اساسي ميكردم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
خب این کار درستی نیس. شاید کار داره اون لحظه واقعا. در اولین فرصت حتما جواب میده. زندگی باید عاقلانه ...

اره ولی بدون زنگ زدن بهم رفت تفریح...خب ده دقیقه دیرتر میرفت میپرسید دیشب چت بود له له میزدی الان چطوره حالت؟ 

همینو خواستم فقط

پس سعی کن درستش کنی البته مستقیم ناراحتیتو نگو تو هم یه مدت مثل خودش باش تا صداش درارد 

ن بابا اون صداش در نمیاد ک 

امتحان کردم

میگه دلم تنگته

جواب نمیدم

باز پیام میده

ای جانم خانومم داره درس میخونه😍

اخه چقد خانومم زرنگه فداش بشم من

درست تموم شد منتظرتما

همینقد چش سفید😂😂😂

اره ولی بدون زنگ زدن بهم رفت تفریح...خب ده دقیقه دیرتر میرفت میپرسید دیشب چت بود له له میزدی الان چط ...

نه عزیزم شما حق داشتی

اون دوستمون نوشته من آنلاین باشه جواب نداره قهر میکنم. هر آنلاینی که اون آنلاینی نیس :) قهر کردن الکی کار بچه هاس

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
خب پس مشکل حادی ب نظر نمیاد این ک هر ادمی یه تایمی رو لازم داره ک باخودش خلوت کنه و ب ی شکلی ریکاور ...

بعد ک زنگش زدم سریع گفت صدات چرا اینجوریه...

چیشده؟

گریه کردی؟

خواب بودی؟

گفتم سرم درده.

گفت  پاشو پاشو قرص بخور

اخه چرا مراقب خودت نیستی😑

ولی چرا تحت هیچ شرایطی ازون تایم تفریحش نمیزنه؟

چرا راس همون ساعت باید بره؟

چرا همون موقع حالمو نپرسید فقط گفت باید برم تفریحم دیر شده🤨

خب چرا...چ فرقی داره ده دقیقه دیرتر بره؟