2777
2789
عنوان

اگر نامزدت

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 72 پست

من بعد چن ساعت زنگ زدم گفتم هنوز اونجایی گفت اره

گفتم‌ اوک‌ گرچه اولویتت نبودم و حالمو نپرسیدی اما اولویتم بودی و خواستم حالتو بپرسم

بعدم بهش گفتم چرا حالمو نپرسیدی چرا نپرسیدی ک دیشب چت بود؟

در حد زنگ وقت نداشتی اوک نمیتونستی ده دقیقه دیرتر بری اونجا و حالمو بپرسی؟

گفتمش از مجازی میرم تو دنیای واقعی مهربونتری....

هر وقت واقعی اومدی پیشم میبینمت (شهرامون متفاوته و تو قرنطینه فقط تلگرامیم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون ناراحتی هارو رک میگیم بهم....

اگ اینکارو بکنه ینی چیزی رو نگفته

شاید برم خفتش کنم...

ویا میزارم وقتی دیدمش

بهش میگم چی بوده قضیه...فیس تو فیس

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
من بعد چن ساعت زنگ زدم گفتم هنوز اونجایی گفت اره گفتم‌ اوک‌ گرچه اولویتت نبودم و حالمو نپرسیدی اما ...

هیچوقت نگو چرا حالمو نپرسیدی 

این صعف و نیاز و وابستگیتو نشون میده

خیلی اتفاقا از موضع بالا حرف بزنو بگو رفتارت درست نبوده از تو بعیده

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
حالا چرا حالت بد بوده

مادرم نصفه شبی زنگم زده بود گفت بیمارستانم و چشمم خونریزی کرده...من خواب بودم شوکه وحشتناکی بهم وارد شد...همش ازونموقه قلبم درد میکرد تا همین الان سردرد فجیع دارم.

واقعا در این حد؟!!

بله پس چی 

من اگه نامزدم آنلاین باشه و جوابمو نده قهر میکنم چه برسه به اینکه بخونه و بدونه حالم بده و احوالی ازم نگیره 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
مادرم نصفه شبی زنگم زده بود گفت بیمارستانم و چشمم خونریزی کرده...من خواب بودم شوکه وحشتناکی بهم وارد ...

اوه اوه کاش نمیکرد اینکارو صبر میکرد بیدار شی

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
اگه عقد نیستی جدا شو اگه عقدی باهاش سرسنگین شو تا بفهمه ک ادم چجوری باید هوای نامزدشو داشته باشه

همیشه هوامو داره همیشه نگرانمه ولی وقتی پای بیرون رفتن وسط باشه منو یادش میره😔

همیشه هوامو داره همیشه نگرانمه ولی وقتی پای بیرون رفتن وسط باشه منو یادش میره😔

عقدی؟؟

والا همین یدونه کافیه ک پیرت کنن بعدا ک برین زیر یه سقف اصلا نمیتونی تحمل کنی

سعی میکنم اول دلیل رفتارش رو بدونم و خیلی مهمه ک قبلا هم چنین رفتاری داشته یانه😥

عزیزم نامزدم هر چن وقت یکبار یکاری رو به طور افراطی شروع میکنه 

مثلا افراطی فیلم میبینه

افراطی بازی میکنه

افراطی هیچ کاری نمیکنه...

و تو این مدت نباید بهش کاری داشته باشم.

عزیزم نامزدم هر چن وقت یکبار یکاری رو به طور افراطی شروع میکنه  مثلا افراطی فیلم میبینه افراط ...

نه کل روز ها...اون ساعتی ک داره اونکارا رو میکنه باید تنها باشه...نمیدونم چرا اینطوره😔

عزیزم نامزدم هر چن وقت یکبار یکاری رو به طور افراطی شروع میکنه  مثلا افراطی فیلم میبینه افراط ...

خب میشه ک نامزد شما آدم مودیه

و ب شدت مود عوض میکنه درسته؟

میتونم بپرسم چندسالشونه؟و شما چندسالتونه؟

فـارِغ زِ غـوغـاے جَـہـان