2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگه خیانت باشه؟

خدا نکنه اینطوری بشه اما اگه بخواد خیانت کنه با تمام عشقی دارم با خیانت نمیتونم کنار بیام چون خودم اهل خیانت نیستم و دوست ندارم عشقم هم خیانت کنه..برام خیلی خیلی سخته اما میگذرم از دلم..

خدایا شکرت😍💖
اگه بهش خیانت بشه اونوقت چی؟

خوب اون فردی که خیانت کرده حتی به نظرم علاقه عادی هم بهش نداشته

چون اگه یه نفر عاشقت بشه این قدر زندگی رو برات خوب میکنه این قدر فداکاری میکنه که تو نخوای به خیانت فکر کنی. 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"