2777
2789
عنوان

دخترم

83 بازدید | 14 پست

دو ماه دیگه دخترم 2 سالش میشه از 6 ماهگی به بعد هی یبوست میشه یه چن ماه خوب میشه بعد دویاره یبوست 2 بارم دکتر بردمش خوب نشده طفلی خیلی اذیت میشه 4روز یبار با گریه و عرق کردن دستشویی میکنه منم گریم میگیره براش. چیکار کنم ؟تجربه ای چیزی دارین لطفا بگین

از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است...پس تا ذهنت را باز نکردی...دهانت را باز نکن.

منم از بچگی یبوست دارم واقعا مریضیه بدیه.

انجیرو بزار تو آب صبح ناشتا بده آبو با انجیرا بخوره حدودا تاثیر داره.

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
منم از بچگی یبوست دارم واقعا مریضیه بدیه. انجیرو بزار تو آب صبح ناشتا بده آبو با انجیرا بخوره حدودا ...

دلم برا بچم میسوزه .اینکارو میکنم انشالله تاثیر داشته باشه ممنون

از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است...پس تا ذهنت را باز نکردی...دهانت را باز نکن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اب بده بخوره مایعات

انجیر خیس شده تو اب خیلی خپبه

الوقیصی 

و میوه و سبزی 

اینایی که یبوست دارن معمولا از رژیم‌غذاییشون هست 

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...

انجیر و آلو بریز تو ی لیوان آب جوش. بعد خنک شد بزار یخچال . بعد ی روز هسته های الو دربیار. با گوشتکوب برقی بزن ی دست شه. دوتا قاشق روغن زیتونم توش بریز. صبح ناشتا ی قاشق بده بخوره . این ی دکتر یاد ما داد. عالیه

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اب بده بخوره مایعات انجیر خیس شده تو اب خیلی خپبه الوقیصی  و میوه و سبزی  اینایی که یب ...

اب زیاد میخوره ولی غذا کم ا

انجیر و آلو بریز تو ی لیوان آب جوش. بعد خنک شد بزار یخچال . بعد ی روز هسته های الو دربیار. با گوشتکو ...

الو چه نوعی باشه؟

الو چه نوعی باشه؟

آلو بخارا هست تو خورشت میریزن. از اونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
آلو بخارا هست تو خورشت میریزن. از اونا

اهان خیلی ممنون عزیزم 

راستی امضات خیلی قشنگهههه

الو چه نوعی باشه؟

الو هر نوعی باشه خپبه

اونم تو اب میتونی بذاری خیس بشه

تابستونم که همه میوه هاش مسهله داره کم کم میاد

و کیوییی عالیه

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
اهان خیلی ممنون عزیزم  راستی امضات خیلی قشنگهههه

ممنون عزیزم. روغن زیتون زیاد بهش بده هم تپلش می‌کنه هم شکمش اکی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو هر نوعی باشه خپبه اونم تو اب میتونی بذاری خیس بشه تابستونم که همه میوه هاش مسهله داره کم کم می ...

یبار کیوی رو با پوست زد به زبونش از اونموقع لب به کیوی نمیزنه اصلا بد غذایی بچه ادمو دیوونه میکنه

ممنون عزیزم. روغن زیتون زیاد بهش بده هم تپلش می‌کنه هم شکمش اکی میشه

نمیخوره که مجبورم به زور بدم بلکه از یبوست راحت بشه

نمیخوره که مجبورم به زور بدم بلکه از یبوست راحت بشه

تو آبش بریز. تو آب میوه. غذا. دختر منم چون شیر خشک میخوره ی وقتایی یبوست میشه. فقط چاره روغن زیتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=132986682]تو آبش بریز. تو آب میوه. غذا. دختر منم چون شیر خشک میخوره ی وقتایی یبوست میشه. فقط چاره روغن زیتون[/QUOTE

حتما میریزم تو غذاش دختر من تازه شیر خودمو میخوره همه هم میگن ممکنه از شیر خودت باشه ولی من شیر دادنمو کم کردن روزی دوبار میدم