2777
2789
عنوان

بگم بیان یا نه؟!

166 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم

من تا امروز اصلا اجازه ندادم کسی برای خواستگاری خونمون بیاد(این امر خیر رو در نطفه خفه کردم😅)

من خودم زیاد حجاب ندارم اما خانواده مذهبی دارم

در ضمن خودم اعتقاد کامل ب نماز و روزه و...دارم

حالا یه خاستگاره اومده همی چیش خوبه خانوادم اصصصصرار دارن که اجازه بدن بیان

اونام سر حساب خانوادم فکر میکنن منم مذهبی ام و چادری و محجبه

به نظرتون چیکار کنم؟!

تعداد رای : 25
نظرسنجی
اجازه ندم بیان
1
4%
اجازه بدم بیان و بگم من همینم که هستم
23
92%
اجازه بدم بیان و تغییر کنم
0
0%
یا چی؟
1
4%

چرا اجازه ندادی کسی بیاد؟

چن سالته؟

❌من واسم عشقت مرد💔 ❌من واسم خنده مرد💔❌ روز خوش ندیدم بعد تو💔❌من فقط صفر و صدم حد وسطم مرد💔❌من واسم رفیق مرد💔❌قلبم شد قبرستون وقتی کندم توش قبرتو💔❌یه روح شدم من به کل💔❌دستات دیگه دستای قدیم نی💔❌میده بوی غریبه ها رو💔دلم راه رفتنو میخاد....کنارت شب چقد خوبه...یه دل دارم توی سینه همون واس تو میکوبه...دلم موی تو رو میخاد...دلم روی تو میخاد....دلم بوی تورو میخاد😓.....هرکی دره شه سه دره... امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...گومبه مه یار بازیگره...هنوزم بهترین پسر تو این شهری تو.... هنوزم دلم میخاد اون لبای لعنتی تو هنوزم بهترین هدیه ی طبیعی تو هنوزم نفهمیدم چرا باهام قهری تو..هنو هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم منم هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم.در واقع بهشت وسط جهنم میدونی بذر رو کاشت....تماشای تو در واقع تماشای بهشته....در واقع بدن تو دستات خودش خانواده کشور و عشقه شدی جام جهانی وسط خونم شدی تنها انرژی که باهاش زنده بمونم در واقع من اصن عاشق اینم با تو توی زندون بمونم....منو دور از همه شهر و مردم کن...❌خَلآص❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه بدید تشریف بیارن

در جریان معاشرت ها  با سبک رفتار و منش همدیگه  آشنا میشید  و بعد جواب می دید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شما طرف حسابت خواستگارته  شاید اونم مثل شما باشه جان دل حالا ی صحبتی با هم داشته باشین ... شا ...

وای خانواده خیلی مذهبی داره خودشم میگن خیلب مذهبیه و پی دختر چادری و..هست

اجازه بدید تشریف بیارن در جریان معاشرت ها  با سبک رفتار و منش همدیگه  آشنا میشید  و ...

بیان تو ذوقشون نمیخوره اون واسطه رو فهش بدن؟!اخه فکر میکنن من مذهبی ام ها...اما من حجاب ندارم😱

خب من عاشق کسی دیگه بودم و هستم اصلا دوست ندارم کسی جز اون روبروم بشینه هرچند الان دیگه ازدواج کرده ...

عزیزم اون دیگ رفته دنبال زندگیش و بر نمیگرده

خوب نیس توام عمرتو تلف کنی زمان هیچ وقت نمی ایسته برات

❌من واسم عشقت مرد💔 ❌من واسم خنده مرد💔❌ روز خوش ندیدم بعد تو💔❌من فقط صفر و صدم حد وسطم مرد💔❌من واسم رفیق مرد💔❌قلبم شد قبرستون وقتی کندم توش قبرتو💔❌یه روح شدم من به کل💔❌دستات دیگه دستای قدیم نی💔❌میده بوی غریبه ها رو💔دلم راه رفتنو میخاد....کنارت شب چقد خوبه...یه دل دارم توی سینه همون واس تو میکوبه...دلم موی تو رو میخاد...دلم روی تو میخاد....دلم بوی تورو میخاد😓.....هرکی دره شه سه دره... امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...گومبه مه یار بازیگره...هنوزم بهترین پسر تو این شهری تو.... هنوزم دلم میخاد اون لبای لعنتی تو هنوزم بهترین هدیه ی طبیعی تو هنوزم نفهمیدم چرا باهام قهری تو..هنو هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم منم هرجا که میرم یه گوشه تنها میشینم هنو هرجایی بی من تاثیرشو میبینم هنو هرکی که میشناستتو تحویل میگیرم هنو اگه بهم بگن واقعا رفتی میمیرم.در واقع بهشت وسط جهنم میدونی بذر رو کاشت....تماشای تو در واقع تماشای بهشته....در واقع بدن تو دستات خودش خانواده کشور و عشقه شدی جام جهانی وسط خونم شدی تنها انرژی که باهاش زنده بمونم در واقع من اصن عاشق اینم با تو توی زندون بمونم....منو دور از همه شهر و مردم کن...❌خَلآص❌
بیان تو ذوقشون نمیخوره اون واسطه رو فهش بدن؟!اخه فکر میکنن من مذهبی ام ها...اما من حجاب ندارم😱

واسطه ،  باید اطلاعات درست  رو ب اون بنده های خدا  منتقل میکرد ..

جدا ازین

دختر خوب ! همیشه فرصت برای جواب منفی دادن هست !

خوبی این رفت و آمد های خانوادگی ب این ک ؛  با آدمهای مختلف  آشنا میشید و تجربه تون  بیشتر میشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم اون دیگ رفته دنبال زندگیش و بر نمیگرده خوب نیس توام عمرتو تلف کنی زمان هیچ وقت نمی ایسته برات

اون مذهبی بود ازش بد شکست خوردم

دیگه از مذهبیا میترسم😢

یادش بخیر بخاطر اون چقدر محجبه شده بودم

همه زنگ میزدن ازم سوال شرعی میپرسیدن😅

اما یه چیزی ام بگم،با تموم بد بودن و بی حجابیم همیشه از خدا میخواستم کسی رو سر راهم قرار بده که منو بهش نزدیکتر کنه

اما بازم چون ی بار از مذهبی جماعت شکست خوردم میترسم میگم نکنه اینم مثل قبلی باشه و اذیتم کنه

بزار حداقل اگه طرف بد بود دل خودمو به تیپ و تفریح و ارایش گرم کنم

واسطه ،  باید اطلاعات درست  رو ب اون بنده های خدا  منتقل میکرد .. جدا ازین دختر خوب ...

من نمیخوام از خودم تعریف کنم اما واسطه و خانوادش همیشه میگن ای کاش پسر داشتیم و تو عروسمون میشدی و....

من همه میگن که درک درستی از ازدواج و درک طرف مقابلم دارم و سر این حسای مثلا ب عنوان ی دختر خوب منو معرفی کردن😅😅😅

اجازه بده بیان و خودت رو همونطور که هستی نشون بده سعی کن با آگاهی تغییر کنی نه بخاطر دیگران خودت ک ...

نمیدونم چرااااا اسم خاستگال میاد من استرس میگیرم

اصلا نمیدونم چرا دوست ندارم کسی با این عنوان تو خونه ما بیاد

نمیدونم چرا؟

اون مذهبی بود ازش بد شکست خوردم دیگه از مذهبیا میترسم😢 یادش بخیر بخاطر اون چقدر محجبه شده بودم ه ...

یه انتخاب درست و عاقلانه ، باعث پیشرفت آدمها میشه

ولی  خدای نکرده  انتخاب غلط ،  زندگی و آینده و دلخوشی هاتونو  تلخ میکنه ....

کسیکه  از خدا میترسه ؛  ظلم نمیکنه بهتون ، مراعات تونو میکنه  ،  میدونه یه روزی  باید پاسخگو ی رفتارش باشه

از خدا  بخواه  و مصرانه هم بخواه ، ک همسری خوش خلق و خدا ترس نصیبت کنه ... ان شاءالله همسری بی نظیر  نصیبت شه دوستم 🌹

یه انتخاب درست و عاقلانه ، باعث پیشرفت آدمها میشه ولی  خدای نکرده  انتخاب غلط ،  زند ...

مرررسی عزیزدلم

دعا کنید که استرسم کم بشه و بتونم حداقل اجازه بدم بیان خونه ببینمشون

این هفته دوتا از همکارام ازم خواستگارس کردن اصلا طرف رو ندیده گفتم نه من اصلا قصد ازدواج ندارم و ...اصلا نمیدونم چرا استرس میگیرم این همه

شاید دلیلش اینه که اونی که دوسش داشتم همسایه مونه😔