2777
2789
عنوان

قضاوت با شما

526 بازدید | 61 پست

من سنم بالاس بالای سی هستم سه سالو نیمه جداشدم هنوز قسمت نشده ازدواج کنم..خیلیم تلاش کردم اما نشد ک نشد..اخه چرا باید ب صلاحم نباشه؟میترسم از بچه بیفتم؟اخه چراااااا

خوشبختم چون ی مرد همه چی تموم دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از بچه نمیفتی😑این حرفا چیه اخه

اگه استرس داری ی ازمایش ذخیره تخمک بده اوضاعتو بسنجی اگه ذخیره ت خدای نکرده کم باشه میتونی فریز کنی.تا ۵۰ سالگی هم میشه برگردونی تو رحمت نی نی دار شی.والا😒الان با علم همه چی ممکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ب خدا توکل کن...هرچی صلاحت باشه

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

اگ ی بچه داشته باشی ک بزرگ بشه و توپیربشی و ب دست اون کشته بشی خوشحال میشی؟ اگ ی بچه بیاری ک عقب مونده باشه هروز عذاب بکشی از رسیدگی بهش و داغون بشی از غصه خوبه؟ اگ ی بچه بیاری باهزارامید بزرگش کنی بهش وابسته بشی بعد تو نوجوانی بمیره حالا یامریضشه یاتصادف یاهرچی ک داغش بسوزونتت راضیی؟

دیدی توخیلی چیزارونمیدونی پس فقط توکل کن و اصرارالکی نکن

از بچه نمیفتی😑این حرفا چیه اخه اگه استرس داری ی ازمایش ذخیره تخمک بده اوضاعتو بسنجی اگه ذخیره ت خد ...

خب هنوز وقت دارم عزیزم..الان این کارو بکنم از استرس خفه میشم که دیگه شاید جور نشه عروس بشم

خب هنوز وقت دارم عزیزم..الان این کارو بکنم از استرس خفه میشم که دیگه شاید جور نشه عروس بشم

چه ربطی داره به جور نشدن اخه..خب اینکارو کنی خیالت راحت میشه.یا خوبه که هیچی یا کمه که فریز میکنی دیگه.نمیشه به خاطر ترس از بچه دار نشدن هر کی اومد جلو ازدواج کنی که

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگ ی بچه داشته باشی ک بزرگ بشه و توپیربشی و ب دست اون کشته بشی خوشحال میشی؟ اگ ی بچه بیاری ک عقب مون ...

برادر دوست من تو ۴۰ سالگی پدر و مادرش دنیا اومده بود و سندروم داون بود

تو ۱۶ سالگی فوت شد دور از جون همه

واقعا یقین دارم که چیزیو نباید به زور از خدا گرفت

خودش باید صلاح بدونه که بهت بده

مادر و پدر این بچه میگفتن خدا این بچه رو به ما نمیداد، ما به زور ازش گرفتیم

نتیجه این شد

وا حالا مثلا نکنی چی میشه؟ حتما باید بچه بیاری؟ هدف ازدواج همینه؟ نمیدونم قاضی خداست

خب ی بچه خیلی مهمه..الان میتونم بچه داربشم اگه دیر بشه نشم دیگه حسرتشو میخورم