2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من و اجیم تا حالا خریدیم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من میخاستم ساندویچ ساز فلر بخرم از دیجی کالا پشیمون شدم از نمایندگیش خریدم نمایندگی هم گفت دیجی کالا گارانتی اش مهر نداره و گارانتی بی مهر الکیه .ب نظرم از نمایندگی بخری بهتره

تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین

اره همسر پمپ باد گرفت راضی بود دوستشم چایی ساز گرفت مشکل داشت راحت قبول کردن یکی دیگه فرستادن اون چایی سازم که یذره گوشش شکسته بود پس نگرفتن😁

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
من میخاستم ساندویچ ساز فلر بخرم از دیجی کالا پشیمون شدم از نمایندگیش خریدم نمایندگی هم گفت دیجی کالا ...

دیجی کالا خودش با فروشگاه ها قرارداد میبنده و با قیمت کمتری میفروشه اون ک خودش نمیسازه و بفروشه 

دیجی کالا خودش با فروشگاه ها قرارداد میبنده و با قیمت کمتری میفروشه اون ک خودش نمیسازه و بفروشه  ...

عزیزم اون موقع که میخیری اگه خراب باشه پس میگیره ولی اگه سالم باشه بعدش خراب شه گارانتی نداره ک درست کنی.اینم نمایندگی فلر گفت من نمیدونم ک

تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین
من تقریبا همه وسایلمو از دیجیکالا خریدم همشون عالی بود البته باید به نظرات کاربران هم دقت کنی 

افرین عینه شوهرمن

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟