2777
2789
عنوان

دعوا

157 بازدید | 20 پست

شوهر م رفت حموم گفت حوله بیار باصدای بلندگفتم هااااا.زورس گرفت گفت خیلی بد جنسی بدجنس تر از تو ندیدم همیسه من برات حوله میارم اینارو باصدای بلند گفت من چیکار کنم الان

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیز من آدم برای هر بحث کوچیکی که برای هرررر زن و شوهری پیش میاد و راحت مدیریت میشه که تاپیک نمیز ...

خب نمیخوام نگاش هم کنم زورم گرفت جوابش و ندادم خیلی جلو خودم گرفتم

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

الان اگه بره بهت خیانت کنه حقته😐

شوهرت رو سفت بچسب

من وقتی شوشوم تو حمامه میگه حوله بیار حوله رو میذارم توی سینی دورش گل میچینم و میرم دم حمام زانو میزنم و میگم بفرمایید سرورم😞اونم با زانو میکشه توی پوزم و میگه گمشو کنیز 😍دورش بگردم مهربونیهاشم خشنه آقاییم😍

.Pain🔥you made me a believer

خب چرا با صدای بلند گفت ها حوله که چیزی نیست متوجه نشی تو حموم آدم فقط حوله میخواد دیگه سر چه چیزای ...

تو گوشی بودم 

الان اگه یره بهت خیانت کنه حقته😐 شوهرت رو سفت بچسب من وقتی شوشوم تو حمامه میگه حوله بیار حوله رو ...

خخخخ