2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 149 پست
وای عزیزم لکه بینی داری بازم خدایا چ استرس یه اخه

آره لینا جان میبینی شانس منو

تو رو خدا دعام کن

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
مبارکه عزیزم،منم چند روز پیش گذاشتم بعد از چهار سال یه هاله افتاد و بعدش رفتم آزمایش،مثبت بود خداروش ...

مبارکت باشه عزیزززم انشااالله بسلامتی بغل کنی نی نیه نازتو منم دوساله منتظرم برام دعا کنید ، ببخشید میپرسم مشگلتون چی بود با چی باردارشدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اولته؟

اگر بیاد بله

بارداری سومم😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
مبارکه عزیزم،منم چند روز پیش گذاشتم بعد از چهار سال یه هاله افتاد و بعدش رفتم آزمایش،مثبت بود خداروش ...

ای جان دلممممم مبارک باشه

برام دعا کن دوست خوبم منم سه سال منتظرم با تجربه های بسیار تلخ

مثبته گلم😍😍انشاالله که هستی من دوساله منتظرم امروز دوروز مونده به پریودیم زدم منفی شد تروخدا از ته ...

ان شاالله به حق همین ماه پر برکت بزودی زود دلت شاد بشه و مامان بشی

برا منم واضح تره تا تو عکس

پس مبارکهههههه😍😍😍

بنظرم صبر کن فلا ب کسی نگو ببین پررنگ ترمیشه یان.هالش صورتیه ؟؟اگ خاکستری یاسفیده منفیه

من دو تا تجربه تلخ داشتم تا زمانی که صدای قلبو نشنوم حتی به مادرمم نمیگم 

هاله اش صورتیه گلی

آمین خداکنه بخدا ن دیگه پولی برا دکتر رفتن دارم ن حوصله ای برای صبر کردن 

خیلی خوب حالتو میفهمم بسپار به خدا 

من نذر ۱۴ هزار تا صلوات انجام دادم هدیه به خانم ام البنین

شما هم توکل به خدا کن و شروع کن خیلی جواب میده

من دو تا تجربه تلخ داشتم تا زمانی که صدای قلبو نشنوم حتی به مادرمم نمیگم  هاله اش صورتیه گلی

انشاا...ک مثبت عزیزم حتی صدای قلبشم شنیدی بذار س ماهش ک شد بگو

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منم مثل خودت بودم😂

😄😄 

آخه انتظار آدمو داغون میکنه دیگه خودتو هم باور نداری چه برسه به اینکه معذرت میخوام معذرت میخوام ادرارتو😂😂

انشاا...ک مثبت عزیزم حتی صدای قلبشم شنیدی بذار س ماهش ک شد بگو

ان شاءلله 

ممنون عزیزم

😄😄  آخه انتظار آدمو داغون میکنه دیگه خودتو هم باور نداری چه برسه به اینکه معذرت میخوام معذرت ...

به شوهرت نگیاا بزار سورپرایزش کن😂😍

وقتی انسان ها از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشن😎🤞🏻️