2777
2789
عنوان

بی بی چک

1485 بازدید | 149 پست

سلام دوستای گلم 

امروز ۲۷ سیکلم هستش و دوره هام ۲۸ روزه ان

دو روزه حالت تهوع خفیف و لکه بینی دارم امروز بیبی چک زدم با یه هاله خیلی کمرنگ در عرض ۳ دقیقه مثبت شد

من ۶ ماهه اقدامم یه بارداری خارج از رحم داشتم😔 و یک سقط بخاطر هماتوم 

چقدر میشه به این بیبی چک اعتماد کرد؟

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه  چندر روز دیگه بزار دو خط پررنگ ببینی

برام دعاکنید درست باشه

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

منم امروز یکروز از موعدم گذشته تست پاینیرو صب زدن اون بالایی رو دوروز پیش

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
مثبته عزیزم مباااارک باشه😍

مرسی عزیزم

باورم نمیشه بخدا فکر میکنم توهمه😔

گلم من چیزی نمیبینم که

تو عکس خیلی کمرنگ افتاده

منم امروز یکروز از موعدم گذشته تست پاینیرو صب زدن اون بالایی رو دوروز پیش

تو عکس که چیزی مشخص نیست گلی

تو عکس خیلی کمرنگ افتاده

برا منم واضح تره تا تو عکس

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

بنظرم صبر کن فلا ب کسی نگو ببین پررنگ ترمیشه یان.هالش صورتیه ؟؟اگ خاکستری یاسفیده منفیه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸