2789
عنوان

زردی نوزاد

75 بازدید | 10 پست

بچها پسرم زردیش رو ۱۶ بود یه روزه کامل زیره دستگاه بود بردمش امروز شده ۱۰ دکتر گفته دیگه خوب شده نیاز به دستگاه نیست حالا میترسم دوبارخ بره بالا 

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

من هم پسرم زردی شدید داشت ک بعدازشش روزگی روز ب روز بیشتر میشدسه روز پوست کدوسبزرو بتراشین آب اونو اندازه یک قاشق چایخوری بدین بخوره ساعتش دقیق باید باشه مثلا هرسه روز ساعت دو ظهر بهش بدین

یکی دیگه هم حجامت پشت گوش برای نوزاده ک ردخور نداره برین پیش یک دکتر حجامت حاذق بدین دوتا تیغ ریز بزنه پشت گوشش یک قطره خون هم بیاد کفایت میکنه

مااین روهم برای پسرم انجام دادیم تا الحمدالله تو بیست روزگی کامل ازبین رفت و خوب شد

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  
عزیزم دیدی دیروز گفتم خوب میشه جان دل  خداروشکر ... دیگه نگران نباش  تا 40 روز بچه کم و ...

خیلی ترسبده بودم‌ممکنه بره باله دوباره؟؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

نه دیگه بالا نمیره

به هیچ عنوان به بچه انار نده ، این تجویز های غیر علمی هستن. اما شستن بدن بچه با کاستی و شیر واقعا موثر هست ، خودتون ترنجبین بخورید 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
خیلی ترسبده بودم‌ممکنه بره باله دوباره؟؟

نه جان دلم 

خواهرزاده منم داشت ... 

شاید ی خورده کم و زیاد شه 

ولی کم کم رفع میشه 

خدا حفظش کنه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇