2777
2789

سلام خانوما میشه لطفن بگید مرغ رو چجور بپزم که بو نده هرکااااار می کنم باز بوی زخم میده.کسی تجربه ای داره که خودش قطعن امتحانش کرده باشه و جواب داده باشه.ترجیحمن بدون رب

عزیزم اول یکم بزار بپزه کف سرشو بگیر بعد بشور بزار کامل هر دو طرفش خوب سرخ بشه بعد جدا توی ی قابلمه دیگه سس درست کن مرغه خوب سرخ شده سسو بریز روش بزار بپزه سیر و هویجم بریز

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پختن من زردچوبه نمی ریزم 

تو آب تخم گشنیز و چوب دارچین و پودر هل و پیاز می ریزم

بدون پوست هم می پزم و تا جای ممکن چربیشو می گیرم و خیلی میشورمش

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

من هرکاری میکردم بو میداد.خونه کلا بوی زمخت و بدی میداد.که کلا شوهرم میگفت تروخدا مرغ درست نکن  

حالا جدیدا اول مرغو اپز میکنم با پیازو زردچوبه و نمک.اپز که شد بعد سرخش میکنم دیگه بود نمیده.

ی پیاز رنده کن و با ادویه و نمک بریز روی مرغ و یکی دو قاشق ماست و آبلیمو و کمی زعفران بهشون اضافه کن و خوب مخلوطشون کن. بعد بذار یکی دو ساعت بمونه. بعدش کمی روغن بریز و روی شعله ملایم گاز بذار تا بپزه. آب نریز خودش آب میندازه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

اول خوب با زرد چوبه سرخ کن...بعد تو قابلمه پیاز سرخ کن رب هم بزن سرخ کن ..فلفل سیاه و زرد چوبه بزن...بعد اب گرم بریز..مرغ هاتو بچین توش...سینه رو زیر بزار ک بپزه...بعدم روز هویج و فلفل دلمه بچین...اخرشم نمک و ابلیمو بزن

کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤

خودم دیروز درست کردم .

پیاز فراروون رو نازک برش بزن و سرخ کن .با زردچوبه

وقتی یکم سبک شد کمی شیر بزن . مرغ هارو روش بچیین .

روش اگر دوست داشتی چنتا دونه هویج و قارچ و فلفل دلمه ای بریز . و حالا یه لیوان زعفرون دم کرده رو اضافه کن تا بپزه . در آخر وقتی پخت با سلیقه خودت که خورشتت زرد باشه یا قرمز کمی رب سرخ کن و اضافه کن

من پیاز رو تف میدم با زردچوبه و فلفل مرغرو هم همراهش سرخ میکنم و بعد رب .مرغ که یه کم طلایی شد آبو اضافه میکنم و دارچین و چند حبه سیر و زعفرون اضافه میکنم عالی میشه مهمونام همه تعریف میکنن 

**اللهم عجل لولیک الفرج**
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز