2821
2789
عنوان

🙏🏻🙏🏻گاز شیشه ای

174 بازدید | 21 پست

سلام خانوما توروخدا به دادم برسید

داشتم ژله درست میکردم روی گاز شیشه ای بعد ظرف پیرکس بود ترکید ژله ریخت روی گاز و چون داغبود چسبید حالا چیکار کنم؟؟چجوری تمیز میشه؟

یه سوال دیگه چدن های گاز چجوری با لوله صاف کن تمیز میکنید؟ خراب نمیکنه؟😢😢

یه کاسه آب گرم بزن هی اسکاج رو بزن تو اب گرم هی تمیز کن تا کامل تمیز بشه

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن لوله باز کن بعضی جدنا خراب میکنه سیف مخصوص چدن گاز بگیر من همیشه سرکه نمک میزنم ب گاز

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

اگر چدنای گازت اصللللل باشه مثله روزه اولش میشه اما اگر فیک باشه داغون میشه

یکم آب گرم بریز روشو با دستمال ژله هارو تمیز کن

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

وای لوله باز کن نزنیا یکی زد بدجور پشیمون شد دستمال کاغذی رو خیس کن آب چک چک بچکه ازش قشنک میپیچی به جاهایی که ریخته یه محافظ غذا یا سلفونم بپیچ تا صب خیس بخوره بعد قشنگ پاک میشه ژله س دیگه چسب که نی

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍

با اب گرم میره تگر اسپری سیف داری بزن  لوله صاف کن نزن یه جا یکی تاپیک زده بود چدناش از بین رفته

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یه کاسه آب گرم بزن هی اسکاج رو بزن تو اب گرم هی تمیز کن تا کامل تمیز بشه

خشک شده عزیزم آخه مهمون داشتم تمام شعله های گاز روش غذا بود 

داغ بود نتونستم خوب تمیز کنم 

2790
2823
2791
2779
2792