2777
2789
ممنونم عزیزم انشالله خدا دخترگلتو برات نگه داره و یه پسر کاکل زری ام بهت بده، من و شوهرم  کلن ب ...

عزیزم خدا پسرات رو برات نگه داره

ممنونم حامله ای ما رو هم دعا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا پسرات رو برات نگه داره ممنونم حامله ای ما رو هم دعا کن

چشم گلم😘 من فک میکنم پسردار شدن راحت تر از دختر دار شدنه اقدام شب تخمک گذاری مصرف گرمیجات ....

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
روی چشمم عزیزم حتما😘😘 راضی بودن ب رضای خدا اولین شرطه مطمئن باش فقط خوبیه مارو میخاد 

آره توکل به خدا ان شاءالله خدا به هرکس بچه میده سالم و صالح زیر سایه ی پدر و مار بزرگ شن و سر و سامان بگیرن

روی چشمم عزیزم حتما😘😘 راضی بودن ب رضای خدا اولین شرطه مطمئن باش فقط خوبیه مارو میخاد 

اره پسرم تو پنج ماهگی یه ناهنجاری هایی داشت که تو دنیا انگشت شمار بود یه چیزایه عجیب غریب ولی خداروشکر دخمله مامان سالمه الانم داره تکون میخوره ولی خودم یکم پسری بودم وگرنه چه فرقی میکنه فقط سالم باشه

چشم گلم😘 من فک میکنم پسردار شدن راحت تر از دختر دار شدنه اقدام شب تخمک گذاری مصرف گرمیجات ....

من مطمئنم شوهرم به جز رژیم به هیچ روش دیگه ای راضی نشه،توکل میکنم بخدا هرچی صلاحش باشه

اره پسرم تو پنج ماهگی یه ناهنجاری هایی داشت که تو دنیا انگشت شمار بود یه چیزایه عجیب غریب ولی خداروش ...

عزیزم میگم ک حکمت خداس نخاسته اذیت بشی اهان الان بارداری؟ گمونم باهم باشیم زایمان من خدا بخاد تیرماهه

من مطمئنم شوهرم به جز رژیم به هیچ روش دیگه ای راضی نشه،توکل میکنم بخدا هرچی صلاحش باشه

اره بخدا اول از خودش بخا دوس داشتی اسمشم نذر کن بعدشم رعایت کن رژیمو انشالله حتما پسر میشه سالم و باعث افتخار پدرمادرش

اره عزیزم منم تیرماهم😍😍خدا نی نی تو سالم وتندرست بیاره تو بغلت

ممنونم انشالله هردومون همه باردارا☺ امشب ک خواهرشوهرم زنگ زده بود هی میخندید میگف واای میدونسی تا زایمانت کرونا هس هی میخندید گفتم مسئله ایه ک جهان درگیرشه ومنم تنها باردار کره زمین نیسم توکلم بخداس اصلنم نمیترسم