2777
2789
میگن علاوه بر دکتر برای آی یو ای آزمایشگاه مهمتره چون اونا جدا سازی میکنن نمیدونم کجا برم

من نسل امیدو خیلی شنیدم ،  حالا اگر خیلی براتون مهمه حسابی تحقیق کنید من برا سومیم باهمه وجودم از خدا خواستم و بهشم گفتم بازم ب صلاحش راضی ام

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا دومی دروغ چرا تلاشی نکردیم اما برا سومی اره ، الان باردا م

عزیزم تبریک میگم ان شاءالله خدا بچه هاتو نگه داره

سومی با چه روشی پیش رفتی؟نتیجش مشخص شده جنسیت چیه؟

عزیزم تبریک میگم ان شاءالله خدا بچه هاتو نگه داره سومی با چه روشی پیش رفتی؟نتیجش مشخص شده جنسیت چیه ...

ممنونم عزیزم سومی رو میگم اول و اول صحبتم باخدا😁 بعدشم روشهایی ک تو نت بود رو اجرا کردم گنجوندن لبنیات از چن ماه قبلش و‌.‌... الان هفته ۲۹ام اینم پسره اما خدا شاهده با همه وجودددددم شاکرخدام و شکرش میکنم هرچی صلاح دیده برام من راضیم

ممنونم عزیزم سومی رو میگم اول و اول صحبتم باخدا😁 بعدشم روشهایی ک تو نت بود رو اجرا کردم گنجوندن لبن ...

عزیزم خدا برات نگهش داره ان شاءالله صحیح و سالم دنیا بیاد و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ شه،من چون بچه سوم نمیخوام میخوام هر تلاشی هست برای دومی انجام بدم دیگه هرچی شد به سومی فکر نمیکنم چون شرایط ندارم

ممنونم عزیزم سومی رو میگم اول و اول صحبتم باخدا😁 بعدشم روشهایی ک تو نت بود رو اجرا کردم گنجوندن لبن ...

خدا برات نگهش دارهه من یه پسر سقط کردم الان ۷ماهمه دخمل دارم ولی دلم هنوز پیش پسرست😔

خدا برات نگهش دارهه من یه پسر سقط کردم الان ۷ماهمه دخمل دارم ولی دلم هنوز پیش پسرست😔

الهی عزیزم مطمئن باش خدا بهت برش میگردونه شک نکن خدا گل دخترتو حفظ کنه ، هم دوباره پسردار میشی هم ی شفیع داری دم دره بهشت ک داخل نمیشه تا مامانش داخل نشه☺

عزیزم واقعا خیلی غم انگیزه سقط

خدا دخترتو حفظ کنه و صحیح و سالم دنیا بیاد و زیر سایتون بزرگ شه

بچه اوت بود سقط

عزیزم خدا برات نگهش داره ان شاءالله صحیح و سالم دنیا بیاد و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ شه،من چون بچه ...

ممنونم عزیزم انشالله خدا دخترگلتو برات نگه داره و یه پسر کاکل زری ام بهت بده، من و شوهرم  کلن برناممون ۳تا بود دگ خاست خداام این بود هر ۳ یه جنس باشن دگ.