عزیزم تبریک میگم ان شاءالله خدا بچه هاتو نگه داره سومی با چه روشی پیش رفتی؟نتیجش مشخص شده جنسیت چیه ...
ممنونم عزیزم سومی رو میگم اول و اول صحبتم باخدا😁 بعدشم روشهایی ک تو نت بود رو اجرا کردم گنجوندن لبنیات از چن ماه قبلش و.... الان هفته ۲۹ام اینم پسره اما خدا شاهده با همه وجودددددم شاکرخدام و شکرش میکنم هرچی صلاح دیده برام من راضیم
ممنونم عزیزم سومی رو میگم اول و اول صحبتم باخدا😁 بعدشم روشهایی ک تو نت بود رو اجرا کردم گنجوندن لبن ...
عزیزم خدا برات نگهش داره ان شاءالله صحیح و سالم دنیا بیاد و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ شه،من چون بچه سوم نمیخوام میخوام هر تلاشی هست برای دومی انجام بدم دیگه هرچی شد به سومی فکر نمیکنم چون شرایط ندارم
خدا برات نگهش دارهه من یه پسر سقط کردم الان ۷ماهمه دخمل دارم ولی دلم هنوز پیش پسرست😔
الهی عزیزم مطمئن باش خدا بهت برش میگردونه شک نکن خدا گل دخترتو حفظ کنه ، هم دوباره پسردار میشی هم ی شفیع داری دم دره بهشت ک داخل نمیشه تا مامانش داخل نشه☺
عزیزم خدا برات نگهش داره ان شاءالله صحیح و سالم دنیا بیاد و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ شه،من چون بچه ...
ممنونم عزیزم انشالله خدا دخترگلتو برات نگه داره و یه پسر کاکل زری ام بهت بده، من و شوهرم کلن برناممون ۳تا بود دگ خاست خداام این بود هر ۳ یه جنس باشن دگ.